Nejste přihlášen/a.
ahoj mate nekdo prosim pracovni zkusenosti se spolecnosti herbalife?ocenim uplne vsechny informace a rady dekuju mockrat
Spolecnost Herbalife je klasicka pyramida, jen s tim rozdilem, ze tady to funguje - pokud ovsem mate penize a cas Myslela jsem, z kdyz hledaji poradce pro vyzivu, tak projdu nejakym skolenim a podobne, cele to bylo o tom, ze si me prida do pracovni skupiny ten nade mnou a ja pracuji pod nim shanenim dalsich klientu a nabizenim produktu. Produkty (napoje, koktejly, nutricni pripravky k hubnuti), je nutno si koupit (asi cca 3000,-), udajne proto, aby sis je sama vyzkousela a vedela, co prodavas. No a dale klasicky - nabizis je rodine, pak znamym, ti zase svym znamym... kdo se chytne, ten je tvuj a ty mas penize z obratu a toho, co prodas. Take se da chodit do mesta a rozdavat treba osetreni pleti zdrama (poukazky), clovek tam pak prijde a opet - bude se chytne, nebo ne.
Otazka je, co prijde, kdyz nikoho nesezenes... to netusim, ja ty penize odmitla dat. Odmitam dat penize predem proto, abych mohla pracovat.
doplněno 16.03.11 17:08:A proc to vlastne funguje? Mnoho zen se stale snazi zhubnout, chteji si nechat sestavit jidelnicek, mit lepsi plet - na toto a na poukazky k osetreni zdarma velmi dobre slysi.
Ano je to tak,penize,seminare za penize,shaneni klientu a zavisly na odprodeji produktu.Sliby az budes suprvajz a podobne.Nevim,ale ja to po 6 mesicich vzdala.S klientelou jsem si pripadala,jako rychlokvaska.Nemam dialestiku na P.C-prominte.
Vy jste chodila i na seminare? A jak to vypadalo - opet vymyvarna mozku? Jako jedna z mala Herbalife funguje uz dlouho a fukgovat bude, holt za krasu a stihlost daji zensky miliony...
Jednou do mesice se zaplatil cestovni a ubytovaci poplatek,jelo se na predvadecky spojene s ucenim jak prilakat klientelu.Bylo to vzdy na 2 dny,kde se seznamovali lide z Herbalifu a predavali zkusennosti.Supervajzri se ucili oddelene.Myslim teda ze se ucili.To mne zarazelo.Neni to jen o programu hubnuti,ale udajne i odbouravani urcitych nemoci.
Já to taky vidím jako vnucení se z výrobkam, ale mám i od tchána a jeho ženy potvrzeno, že jí Herbalife pomohl na velice závažný zdravotní problém! On sám tchán je velice racionální člověk, ale před několika roky to zkusil taky jako přivýdělek a jeho žena byla díky nějakejm jejich pilulkám opravdu vyléčena. Sami se tomu divili. Já jim to věřím i přítel mi to potvrzuje, ale sama osobně jsem nic od nich nezkoušela a ani nehodlám.
Tohle téma už zde bylo, tak jen zopakuji své zkušenosti.
Koupit povinně výrobek a vyzkoušet na sobě je myslím rozumné a logické, hlavně když tento potravinový výrobek pomůže, jak jsem si sám na sobě ověřil. Potom je dobré mít i nějaké školení na to, jakým způsobem nabízet.
Nedoporučuji s velkou slevou nakoupit třeba 10 balení, v případě obchodního neúspěchu Vám zbydou pod postelí, pro začátek je dobré mít jedno balení v zásobě a rychlý kontakt na výše postaveného dodavatele, alespoň u mne to fungovalo.
Jinak je to klasický MLM, dnes už možná trochu za zenitem. Už bych to asi neprodával. Ale vůbec tím nechci říci, že bych to nekoupil, po zkušenosti o této možnosti vážně uvažuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.