Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké noviny vychází v Ostravě, které lidé hodně čtou a kde je inzerce, nebo jakýkoliv jiný portál či regionální televize (cokoliv), co má úspěch co se týká inzerce, potřebuji vložit inzerát, aby si to přečetli hlavně lidé z Ostravy. Jaký typ a přesně jaký inzertní prostředek je v Ostravě nejúspěšnější? (název novin, sdělovacího prostředku atd...)
Děkuji za odpovědi
Kdysi dávno, když jsem ještě v OV bydlela (tj. cca 13 let) tam vycházel občasník s názvem Program (? - ale řekla bych, že jo), který byl hodně "čten", neboť informoval o veškerých akcích (kulturních, sporotvních, městských...), které se v OV odehrávaly. Tak já bych to asi šoupla tam, jestli tahle věc ještě existuje. Na noviny bych nespoléhala, ty se podle mě kupují čím dál méně. Taky záleží na cílové skupině: vyšší věková kategorie = tištěné noviny, mladší lidé = internet. Pokud konrétně sportovci, tak třeba "inzerovat" ve dormě letáků rozmístěných na nástěnkách VOKD apod... Musíte vzít v potaz hodně proměnných. Regionální TV není špatný nápad. Rádio Orion se taky hodně poslouchalo, ale nevím, jestli to ještě platí.
doplněno 16.03.11 16:07:Právě proto říkám: Je nutné ujasnit si, na jakou cílovou skupinu se chcete zaměřit. Dva názvy médií v mé odpovědi najdete, od toho se odpíchněte, k nějakému serveru vám stačí google... co takhle ostravaci.cz, pochybuju, že něco takového by neexistovalo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.