Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradíte mi někdo prosím s nějakým originálním vánočním dárkem pro mého bratra? Je mu 20, studuje vejšku, je hodně zaměřený na hudbu - má kapelu, hraje s ní po klubech atd. Na koncerty nosí různá barevná trička. Je hodně filozoficky zaměřený, takže by možná ocenil nějakou knihu s tématikou - smysl života apod. Možná by se mu líbili nějaké blbinky, legrácky apod. No nevím...
Docela teď frčí knížka Čtyři dohody, která je o přístupu k životu atd.
Taky bych se třeba podívala na internet na nějaká ta trička - zkus zadat "hudební trička" nebo něco podobného a uvidíš, co ti to najde. Trička bývají často barevná a s hudební tématikou, někdy i pěkně jednoduše a vtipně vyobrazenou
To nevím jestli je na to hodně založený, ale má prostě teď takové to období - k čemu je život, jak jej strávit užitečně apod.
Hudební tričko jsem mu kupovala právě loni a dostává jich od rodičů hodně.Já jsem teď narazila tady na tu noční košili a to mi přijde teda super, protože je to dost velká sranda a celkem vzato, si to může vzít i na koncert. popron.cz/...
A taky je dobré že on je hrozně vysokej takže tady není problém s velikostí, a nebo jsem našla tyhle retro plavky, tak ty jsou taky vtipný ale tam by asi byl problém odhadnout tu velikost popron.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.