Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro bráchu

Od: zooh* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, poradíte mi někdo prosím s nějakým originálním vánočním dárkem pro mého bratra? Je mu 20, studuje vejšku, je hodně zaměřený na hudbu - má kapelu, hraje s ní po klubech atd. Na koncerty nosí různá barevná trička. Je hodně filozoficky zaměřený, takže by možná ocenil nějakou knihu s tématikou - smysl života apod. Možná by se mu líbili nějaké blbinky, legrácky apod. No nevím...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dery*
hodnocení

0x

Docela teď frčí knížka Čtyři dohody, která je o přístupu k životu atd.

Taky bych se třeba podívala na internet na nějaká ta trička - zkus zadat "hudební trička" nebo něco podobného a uvidíš, co ti to najde. Trička bývají často barevná a s hudební tématikou, někdy i pěkně jednoduše a vtipně vyobrazenou :)

martinjelinek*
hodnocení

0x

Pokud říkáte že je filozoficky zaměřený, ale musí být opravdu hodně! duchovně založený a vyzrálý. poradil bych vám jednu knížku...kdyžtak mi napište.

zooh*
hodnocení

To nevím jestli je na to hodně založený, ale má prostě teď takové to období - k čemu je život, jak jej strávit užitečně apod.

Hudební tričko jsem mu kupovala právě loni a dostává jich od rodičů hodně.Já jsem teď narazila tady na tu noční košili a to mi přijde teda super, protože je to dost velká sranda a celkem vzato, si to může vzít i na koncert. popron.cz/...

A taky je dobré že on je hrozně vysokej takže tady není problém s velikostí, a nebo jsem našla tyhle retro plavky, tak ty jsou taky vtipný ale tam by asi byl problém odhadnout tu velikost popron.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]