Nejste přihlášen/a.
Je mi 12 let a peníze mám dostávám,totiž kapesné mám přes 10.000 takže to je v pořádku.Teď ale k tomu hlavnímu co koupit mamce K SVÁTKU?DĚKUJU ZA VŠECHNY NÁPADY MOC A MOC .
no můžeš ji koupit cokoliv třeba kytku, nebo něco co má ráda, nebo jí nekupovat nic a být na ni hodná a pomáhat ji (toho si většinou maminky ceněj nejvíc) tak ahoj a doufám že rada pomůže :- )
květinu určitě - mě by tedy víc potěšila živá v květináči.. a zvaž, jestli je čokoláda vhodný dárek : ) - mě by teda nepotěšila, už jich mám od všelijakých dárců mraky, a nevím co s tím, nechutá mi a rozdávám jí dál.. : ) - a v neposlední řadě si maminka může hlídat váhu : ))..
Nedávno tady zazněl lístek do divadla - nemusí to být nějaký velký představení, ale nápad se mi líbil...
A mamka se mi onehdá svěřia, že vlasnoruční přáníčka od nás byla roztomilá do 6ti let :D
Pokud to není překlep, tak to je docela slušné kapesné, hlavně být mnou, tak bych se snažil to spořit, to se může vždycky hodit - hlavně to nepromrhat. A co může Vaší mamku nejvíce potěšit, to stejně můžete vysledovat jen vy sama. Osobně jsem k dárkům skeptický, ale od dětí většinou potěší. Zajímal bych se o to, o co se vaše matka zajímá, co má ráda a tím směrem bych šel.
Dospělák si většinou pořídí co potřebuje, ve 12ti už člověk není zcela nadšen z výroby přáníček a jestli existuje dárek, který skutečně potěší, tak jím je získaný ČAS. Doporučuji něco, čím ona získá čas pro sebe. Má problémy s uklízečkou, se zahradníkem, s hospodyní? Tak jí třeba darovat "poukaz" na to, že na ně dohlédnete a pokusíte se to vyřešit. Takové zkušenosti se vám do života hodí a mamka to jistě ocení.
Kytku - v květináči, vydrží A část vyrobit sama - třeba nějak vyzdobit květináč (koupit obyčejný a nějak ho udělat originální) nebo nějakou mašli, nebo něco na špajlích do ní zapíchnout (pokud se to hodí). Ukaž svoji kreativitu. Potěší to, je to osobnější a maminka to ocení
Koupit kde co umí kde kdo - vlastnoručně vyrobené dárky potěší mezi blízkými nejvíc. Ukáží, že si člověka skutečně vážíš.
A dárek by neměl být nějak moc drahý Cenou neukážeš, jak daného máš ráda. A maka si navíc může říct, že zbytečně utrácíš, i když ty to můžeš myslet dobře.
Nevím jestli by to potěšilo tvoji maminku, ale moje žena byla z tohohle dárku nadšená. Naplánujte i se sourozenci případně otcem mamince den splěných přání. Ráno snídaně do postele, na oběd zajít do restaurace, pak procházka po okolí, večer divadlo nebo kino. Maminka by se neměla ten den o nic starat, všechno zařídíte vy, její rodina - zamluvit stůl v restauraci, sehnat lístky atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.