Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro mamku

Od: theramana* odpovědí: 9 změna:

Je mi 12 let a peníze mám dostávám,totiž kapesné mám přes 10.000 takže to je v pořádku.Teď ale k tomu hlavnímu co koupit mamce K SVÁTKU?DĚKUJU ZA VŠECHNY NÁPADY MOC A MOC :).

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hx*
hodnocení

0x

no můžeš ji koupit cokoliv třeba kytku, nebo něco co má ráda, nebo jí nekupovat nic a být na ni hodná a pomáhat ji (toho si většinou maminky ceněj nejvíc) tak ahoj a doufám že rada pomůže :- )

theramana*
hodnocení

děkuju koupím kytku a nějakou čokoládu :)

doplněno 26.09.13 22:46:

Psát mi teda už nemusíte ;)

ria*

květinu určitě - mě by tedy víc potěšila živá v květináči.. a zvaž, jestli je čokoláda vhodný dárek : ) - mě by teda nepotěšila, už jich mám od všelijakých dárců mraky, a nevím co s tím, nechutá mi a rozdávám jí dál.. : ) - a v neposlední řadě si maminka může hlídat váhu : ))..

Nedávno tady zazněl lístek do divadla - nemusí to být nějaký velký představení, ale nápad se mi líbil...

A mamka se mi onehdá svěřia, že vlasnoruční přáníčka od nás byla roztomilá do 6ti let :D

zvidavajanca*

Lístek do divadla by nemusel být špatný dárek, ale chodí mamka do divadla?

Divadlo přeci jen vyžaduje určitý druh oblečení - má ho? (a neříkej: nějakou sukni a halenku najde) Mamka asi nepůjde do divadla v tom, v čem chodí běžně ;)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Každou maminku nejvíc potěší dárek, se kterým si dáš nějakou práci. To znamená něco vyrobit, třeba ozdobné přání, prostě něco, do čeho dáš kousek sebe, kousek něčeho, co umíš.

martin1965*
hodnocení

0x

Pokud to není překlep, tak to je docela slušné kapesné, hlavně být mnou, tak bych se snažil to spořit, to se může vždycky hodit - hlavně to nepromrhat. A co může Vaší mamku nejvíce potěšit, to stejně můžete vysledovat jen vy sama. Osobně jsem k dárkům skeptický, ale od dětí většinou potěší. Zajímal bych se o to, o co se vaše matka zajímá, co má ráda a tím směrem bych šel.

sargo*
hodnocení

0x

Dospělák si většinou pořídí co potřebuje, ve 12ti už člověk není zcela nadšen z výroby přáníček a jestli existuje dárek, který skutečně potěší, tak jím je získaný ČAS. Doporučuji něco, čím ona získá čas pro sebe. Má problémy s uklízečkou, se zahradníkem, s hospodyní? Tak jí třeba darovat "poukaz" na to, že na ně dohlédnete a pokusíte se to vyřešit. Takové zkušenosti se vám do života hodí a mamka to jistě ocení. :)

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Kytku - v květináči, vydrží :) A část vyrobit sama - třeba nějak vyzdobit květináč (koupit obyčejný a nějak ho udělat originální) nebo nějakou mašli, nebo něco na špajlích do ní zapíchnout (pokud se to hodí). Ukaž svoji kreativitu. Potěší to, je to osobnější a maminka to ocení ;) Koupit kde co umí kde kdo - vlastnoručně vyrobené dárky potěší mezi blízkými nejvíc. Ukáží, že si člověka skutečně vážíš.

doplněno 26.09.13 22:49:

A dárek by neměl být nějak moc drahý ;) Cenou neukážeš, jak daného máš ráda. A maka si navíc může říct, že zbytečně utrácíš, i když ty to můžeš myslet dobře.

xixi*
hodnocení

0x

Nevím jestli by to potěšilo tvoji maminku, ale moje žena byla z tohohle dárku nadšená. Naplánujte i se sourozenci případně otcem mamince den splěných přání. Ráno snídaně do postele, na oběd zajít do restaurace, pak procházka po okolí, večer divadlo nebo kino. Maminka by se neměla ten den o nic starat, všechno zařídíte vy, její rodina - zamluvit stůl v restauraci, sehnat lístky atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]