Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a prosím o Váš názor.Před pěti rokama jsem kopila byt na hypoúvěr.Byt je moc hezký,není na sídlišti, starší zástavba se společnym dvorem pro několik rodin.Byt je ve velice neudržovaném prostředí a bohužel i sestava lidí odpovídá tomuto prostředí.A taky dost rušném prostředí,Nedá se tu normálně žít v klidu.myslela jsem že se něco změní za ty roky ale změnilo se spíš k horšímu.Byt je neprodejný -vyzkoušeno i pod cenu,Vím že když se budu snažit pronajmout byt rodině,tak neuspěju.Uvažuji pronajmout dělníkům,nevíte jak to funguje?Jsou dělníci dobří platiči?Nerada bych odešla do pronájmu a pak ještě platila hypotéku pokud by neplatili.Vím že musím odejít,chci žít v klidu a nevím jestli si nenatluču když to udělám dík za názory,
to sice jsou, ale. Je potřeba vybírat nájemné předem, většinou mají "předáka" který peníze vybere a zaplatí. Připravte se na to, že byt "zničí" - nemají úctu k ničemu, chodí v botech pomalu až do postele, kouří, pijou...
Já osobně bych do toho nešla.
nemám asi jinou šanci než to takhle udělat.Nevadí mi že byt zničí už bych se tam stejně nikdy nevrátila.Jen nevím jak se to dělá,mám oslovit nějakou firmu a nabídnout jim ubytování pro dělníky?Mám jen strach aby platli neudělali dluh na elektrice atd.
Jiťo, zadejte si požadavek u Real. kan. Třeba se ozve firma, která potřebuje ubytovat své zaměstnance. Možná bych raději vzala techniky než dělníky. Také RK může sepsat smlouvu, v které bude uvedeno, jak se budou smluvní strany chovat, co se týká užívání bytu a věcí v něm, placení energií, a to do podrobností. Jen tak by to mohlo dobře fungovat. Za pronájem by Vám platila firma k určitému datu, což by bylo také uvedené ve smlouvě. Z toho pro Vás pak také vyplyne podávat Daň. přiznání FU. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.