Nejste přihlášen/a.
Dcery kamarádka bude slavit 15té narozeniny a domluvila se s naší dcerou a dalšími dvěma kamarádkami které se společně znají ze školy, že jako součást oslavy narozenin půjdou v neděli do aquaparku kde se budou koupat a blbnout a dají si tam v občerstvení nějaké dobroty. Včechno by bylo vpohodě, ale ony se domluvily, že aby z toho měly větší srandu, že se budou koupat v normálním oblečení. Mají to domluvené s personálem aquaparku že je tam v oblečení pustí, domluvily se že tam půjdou poslední den před pravidelnou odstávkou a výměnou vody a proto to prý z hygienických důvodů nebude vadit. V šatně si jen odloží boty a bundy a půjdou se koupat v tom co budou mít na sobě, prý tam budou moci i v džínách. Oblečení na převlečení budou mít samozřejmě sebou. Ony někde viděly jak na nějaké oslavě všichni naskákali oblečení do bazénu a prý to byla velká sranda, tak by to chtěly také zkusit. Holkám je okolo 15ti let, všechny umí plavat a nechtějí aby tam byl přítomen někdo z jejich rodičů. Umím si představit jak tam na ně budou lidé koukat, že asi budou středem pozornosti, budou pro ostatní za blázny. Mám to dceři dovolit a pustit ji tam?
Je to dost ujeté, ale kdoví, kdyby mi bylo 15, možná bych se také nechala zlákat. Ať se mládí vydovádí.
Ale: nelíbí se mi to oblečení v bazénu - z hygienických důvodů. Všude v akvaparcích, než vleze člověk do bazénu, musí se celý pod sprchami důkladně umýt a to bez plavek. Teprve pak smí do vody.
Proto se mi zdá nehygienické namočit do bazénu nošené rifle, ponožky z bot a další oblečení. Z tohoto důvodu by se mi to nelíbilo, jinak to blbnutí by mi nevadilo. Cizí namočené rifle u nosu ano. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.