Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to prichod Menstruace?

Od: poooooool77 odpovědí: 3 změna:
Ahojky uz ctvrty den mam v kalhotkach takovy hlen.(vypada to jako susen)A boli me na urcitem miste myslite ze je to prichod menstruace?diky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x

To by ti měla říci matka.

hodnocení

0x

1/ Nevím, co to je SUSEN.

2/ Kolik je Ti let? Menstruace většinou přichází pozvolna výtokem, až špiněním. Zpočátku takovým zahnědlým, není to hned krev. V podbřišku přitom bolet může. I když nevím, kde pobolívá Tebe, když tady napíšeš "na určitém místě", může to klidně být i za krkem. *:D* Zatím nos slabé slipové vložky, uvidíš, jak to bude pokračovat.

3/ Za mého dospívání jsme neměly internet, ale měly jsme mámy, starostlivé, pečlivé, milující. S takovou mámou, když mi to začalo, jsme si sedly na gauč, vzala mě kolem ramen a všechno jsme to spolu probraly. Vím, že je dneska jiný svět, ale nedovedu si představit, že bych tohle probírala s řadou neznámých lidí. Když mám doma nejbližší osobu.

Nebo už nejsou starostlivé, pečlivé a milující mámy? Jaga.

iv®
Ale jsou...jen je nas asi málo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]