Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KOLIK STOJÍ ZUBNÍ KORUNKA?

Od: asta1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, je to jen informativní otázka - kolik cca stojí zubní korunka? Materiál + cena za jeden zub. Děkuji za odpověď. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
4,5tisíce porcelán.750kc nástavba.pak nějaky penízky navíc za poplatky,ošetření.Pryskyřice nebo jak mi to řekla zubařka není k vzhledem mému věku vhodná.Taky nevydrží.Odumřela mi dvojka nahoře.kdybyste měla stoličku 6.800kč(porcelán).taky záleží co zubař uzná za vhodný,jestli rovnou odstranit zub nebo dát korunku.(na pulku zubu)
doplněno 12.03.11 19:20: Možná se ceny liší podle pracoviště,ale nebude to zas takový rozdíl v ceně(jsou nastaveny laboratoři a pojíštovnou)
des*

Žádnou korunku,jedině implantát ca 2000k ale je napořád.

krkovicka*
hodnocení

0x
Každopádně zubař vám řekne jaké jsou možnosti.Mě řekla,že když je to dvojka nahoře tak tam určitě nebude dávat nový zub a ještě k tomu nandavací.kdyby mi bylo 60 a více tak mi tam dá na dožití tu pryskyřici.Jelikož mi je 28 tak tam dá porcelán.mám teď nástavbu a čekám,do 25.3. To složím penízky a zas budu mít úsměv.

5o
hodnocení

0x

Poplatky jsou velice ruzné,každý zubař vám to udělá za ruznou cenu,záleží na velikosti zubu,čím větší,tím více materiálu. Implantát začíná cenově na 15 tisících za jeden zub. Za středně velkou korunku na stoličku jsem platila 1.25O,-Kč.

knopka*
hodnocení

0x

Mně byla nabídnutá porcelánová za 2000kč,pryskyřičná nedoporučena vzhledem k tomu že praskají.

lidus*
hodnocení

0x

Zrovna dnes mi maminka říkala, že platila 1 200 kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]