Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte se vzájemně na Poradte.cz?

Od: matinanka odpovědí: 21 změna:

Dobrý den,zajímalo by mně jestli se zde na poradně navzájem znáte,zda děláte nějaké společné akce,jestli chystáte zde nějakou změnu například na nějakou otázku je málo odpovědí nebo se i na ni vůbec neodpoví ...,*placni*není to škoda?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý den, 40 lidí si to přečetlo a odpověď žádná. Za sebe říkám, NE osobně žádného z rádců neznám ale jelikož nick je anonimní tak to nevím jistě. Některé zde považuji za přátele a moc by mi chyběli. Hezký zbytek večera.L

marenka*

Liduš, kde vidíte, že si to přečetlo 40 lidí? *modla*

Jinak taky osobně, tváří v tvář nikoho neznám, ale přátele jsem si tu našla. Moc za ně díky. A kdyby mě někdy požádali o pomoc, vyhovím. A moc ráda. *placni*

doplněno 12.03.11 20:39:

Binko, díky moc *ua*

binka*

Máří, v seznamu rubrik si najeďte na volnou diskusi. Tam se zobrazí takřka vše, i kolik je odpovědí a kolikrát už byla zobrazena. *slunce*

bambula*
hodnocení

A co takhle někoho z vás pozvat na rande?:D Já osobně jsem si pár odpovědí přečetl dělám si o někom i určitý obrázek!*hi*Hele mařenko tebe testuji podle odpovědí a myslím si že si fajn ale soukromí bych se bál uvádět neni to přeci jenom tak trochu i riziko?*nevi*

bambula*
hodnocení

jejej chtěl jsem kliknout na odpověďmařencea nějak to nevyšlo jsem to ale bambula!*zed*

marenka*

Bambulo alias Martine, či jak. To je fuk. Jaké riziko? Jediná rizika v životě jsem poznala, pokud jsem lhala okolí a nejhorší následky mělo vždycky nalhávání čehokoli sama sobě. Já se za své názory postavím, za svojí minulost i přítomnost taky a hlavně. Nemusím si pamatovat, co jsem kde řekla, pokud bych mlžila. ;) A nemám co ztratit. Fakt. Protože pokud se někdo ke mě postaví zády z důvodu, že ví, co jsem zač, nemám čeho litovat. Jsem upřímná a rovná a člověk, který takový není, sice se mnou může sedět v jedné místnosti, ale za svojí bublinu už ho nepustím. Proč taky. Nejsem samotář, zároveň nevyhledávám společnost, ale přátele si sakra vybírám. I za tu cenu, že jsou chvíle, kdy nemám téměř žádné. Nu, což. *nevi* No a zrovna dneska jsem zjistila, že manžela pomluvil naprosto příšerným způsobem u rodičů jeho vlastní bratr, který byl u nás včera na kafíčku a netvářil se jako nepřítel, právě naopak. Takže se zítra dohádám i s rodinou. Ju, člověk je zvláštní tvor. *ee* Opravdu nemám co ztratit.

topka*

Mařrnko, a jak se ta bublina dělá?

marenka*

Topko. Bublina... jak to popsat. Jste přátelská, usmějete se, politujete, jste slušná. Lidi toho rádi využívají, bohužel. Bublina je vlastně taková ochrana před těmi zlými. Nepustíte si je k tělu, ale nejste stejná jako oni. Takže se na ně usmějete, podáte jim i pomocnou ruku, ale zneužít se nenecháte. Dokážete říct včas ne. To taky není přesné, ach jo. Tak jinak. Jste kamarád, ale ne přítel. ;)

hop®

Liduš: myslím, že po této odpovědi máte po velmi dlouhé době právo se stydět za svůj pravopis: "anonimní" ;)*smich**slunce*

lidus*

Hope dík za upozornění, máte pravdu já se polepším.

hop®

Liduš, to bylo jen konstatování, já jsem na renonc"iy" v češtině pěkně háklivý a tohle bylo u Vás poprvé (co jsem si všiml), proto vůbec neštěkám ani nevrčím, beru to jako pouhé upozornění na Váš omyl! ;) A renonc"y" nebo renonc"i"? *nevi*

*slunce*

hodnocení

0x

Osobně znám několik lidiček ze zdejší poradny ze setkání, které v minulosti proběhly. Ale více se známe jen virtuálně, zvláště ti, co sem chodí již delší dobu.

Změny nám připravuje náš Admin a to často i na základě našich podnětů. A to jsme rádi.

No a co se týká nezodpovězených otázet, tak ty tu jsou. Je jich ale daleko, daleko méně než těch zodpovězených. Děd Vševěd se mezi námi ještě nenašel. Naštěstí :)

Nu je to tak jak píše Spider. Moc lidí z poradte neznám, ale těch pár co znám tak stojí za to a považuji je i za přátele, ne jen lidi z webu :)

tlapka*
hodnocení

0x

Mám tu registrovanou mladší sestřenku. Viděla to už kdysi u mě a nadchlo ji to, ale neviděla jsem, že by někdy ničím přispěla. Rychle vzplane, rychle zhasne... Jinak neznám nikoho, teda aspoň myslím. Ale mnohdy by se to hodilo i v reálu. *placni* :)

hop®
hodnocení

0x

Osobně neznám nikoho, akorát mne jednou poznal v Admin podle samolepky na autě. O společných akcích se zde psalo, nějaké proběhly, ale zatím beze mne, tohle je klasický virtuální internetový vztah. I když o pár kolegyních a kolezích vím možná více než o svých nejbližších...

Co se týká otázek nezodpovězených či s málo odpověďmi, tak to má Admin už dávno vymyšlené, některé otázky jsou kromě zvýraznění i v samostatném menu, jiné se aktualizují, aby měl možnost odpovědět i člověk, který nepátrá v historii otázek.

Jinak co se týká mne, několik vybraných spolurádců bych určitě poznal rád i v reálném světě, ale u většiny ostatních si nejsem jistý, jestli by osobní setkání bylo nějakým přínosem pro můj život nebo pro poradnu jako takovou, spíše předpokládám opak...

hodnocení

0x

osobně se znám s ...

sousede, můžu to sdělit?

pt®

p. Milane, není náhodou Cyril jeden z vašich synů? Možná se mýlím.;) - stařenka

doplněno 20.03.11 19:09:

Možná mi dáváte nápovědu /VP/, ale nevím. pt

pt, mýlíte se, ale jste blizoučko, hodně blízko... (VP)

tesyk*

To bude Jiří, přes vysílačky...

tesyk, vidíte, to jsem zapoměl, ale s Jirkou jsme se neviděli hoooodne dlouho.

kato*
hodnocení

0x

Já tady osobně nikoho neznám,ale z odpovědí jde o lidech hodně poznat .Kdo má jaké záliby,kolik času tráví u počítače,jaké má zázemí i politické názory,kolik má přibližně roků,... atd.*cteni* Vážím si lidí ,kteří jdou se svou kůží na trh.*placni*a je fajn když vám vyřeší problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]