Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Travel bug - kde získat aktivační kód?

Od: admin® odpovědí: 2 změna:

Včera jsem obdržel Travel bug a byl jsem překvapený, že u něj není aktivační kód. Začal jsem hledat na internetu, ale tak jednoduchý návod jako jsem dostal z obchodu, kde jsem TB koupil jsem překvapivě nenašel.

Tady je pro další hledající, co to ještě neznají:

Na hlavní stránce Travel bug geocaching.com/... vyplnit pole AKTIVOVAT TRACKOVATELNÝ PŘEDMĚT a dát AKTIVOVAT, na další stránce zvolit odkaz Retrieve your activation code, opsat Captcha kod, vložit znovu trackovací číslo a hotovo. Snadné a rychlé :)

Dosud jsem byl zvyklý, že aktivační kód byl přibalen, ale není to problém, když není :)

Travel bug - kde získat aktivační kód?
Travel bug - kde získat aktivační kód? #2
Travel bug - kde získat aktivační kód? #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
tiskar na webu nepise jak je aktivovat? vzhledem k jebo aktivite bych se ho primo zeptala
hodnocení

odpověděl za 5 minut, takže jsem ani nestihnul zívnout :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]