Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JARNI PRAZDNINY

Od: agnes777 odpovědí: 6 změna:

Proc myslite, ze jsou jarni praznidny dulezite?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Agnes, já si vůbec nemyslím, že by jarní prázdniny byli důležité. Mám prazvláštní pocit, že v dnešní době jsou prázdniny pořád. Pokud se podívám na naší dceru na střední škole, tak někdy v říjnu byla týden doma, pak na vánoce, teď o pololetí, budou ještě jarní a nějakých pár dní volna s názvem ředitelské se ještě taky najde. V pondělí a ve čtvrtek chodí od 10 ráno do 13,30 v úterý, středu a pátek od 8 do 12,30. *sok* Prostě veget.

krkovicka*
hodnocení

0x
Důležité až tak nejsou.Jen je to takový oddych před přijimačkama(nebo už po nich?)Lidi s dětma vyrazí na poslední hory,první chalupy atd.atd. Pak budou zase Velikonoční,svátky práce...a je konec školního roku.Bože jak ten život letí...

lidus*
hodnocení

0x

Aby si pedagogové od těch rozjívenců odpočali. Také aby si odpočali žáčkové a studenti, mohli třeba ještě na hory.

borax*

Přesně tak, odpočinek, nic jiného bych v tom nehledala. Hlavně u mladších žáčků.

hodnocení

0x

nevím, zda přímo "důležité" ale většina rodin v tomto čase (alespoň ty z měst) jezdí na hory a říká se přece, že týden v zimě na horách vydá za 2 týdny letní dovolené

hop®
hodnocení

0x

Ony jsou důležité? Já to nikdy neřekl ani nenapsal!

Každé prázdniny jsou důležité prot ty, kteří mají volno. A občas trošku problém pro rodiče, kteří řeší "nerudovský problém"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]