Nejste přihlášen/a.
Co říkáte, že až přijde změna příslušné vyhlášky a vypadne povinnost vozit RM, ji zaslat s poděkováním na ministerstvo dopravy?
Se na to muzu vys... Rozdelam pytlik a policajti mi pak budou pul hodiny prebirat kazdej spendlik, ne? Pekne jsem ji koupil, v origo obalu ulozil do auta ke 3 dalsim lekarnickam a ty stare postupne uzivam v domacnosti - kdyz jsem si pred mesicem ufik 2mm prstu, padly na to 3 prosle obvazy a prst presto drzi
spíš bych to viděl,že novou vyhláškou bude zavedena povinnost do lékárničky k res.masce přidat "spec.adapter"(asi za 99,-kaček) spolu s dalším návodem pouze k masce samotné,a to k 1.7.2011... Prostě jsme v čechách,takže nějakou povinnost stát přetluče další...(a stejně tak nesmyslnou)
Já bych tam spíše radil posílat účtenky za lékárničky...k proplacení.
Možná bychom z toho mohli udělat nějako folklór...něco jako Velikonoce..., prostě "den výměny lékárniček"...třeba 15.6. by se každý rok povinně musela vyměnit v autě lékárnička...preventivně..a pro obveselení občanů by každý rok musela mít jinou barvu, výbavu, velikost...a ani jeden z těchto parametrů by se nesměl nikdy opakovat...A 20.6. by se pak opět folklórně posílali všechny "staré" lékárničky do Afriky...za zpěvu národních písní...a bujarého juchání folklorních souborů s tancem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.