Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupujete dětské kaše?

Od: fixa odpovědí: 9 změna:

Ahoj, dělám takový průzkum a zajímalo by mě, jestli kupujete dětské kaše, třeba mléčné, s ovocem,...takové ty od Sunarky a podobně. Prosím, o co nejvíce odpovědí, děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gp*
hodnocení

0x

Nejsem rodič, ale mám malou sestru. Nekupujeme, protože jsme zkusila asi 4 druhy a žádná jí nechutnala. Já osobně mám nejradši obyčejnou dětskou krupičku:)

lidus*
hodnocení

0x

Babča skoro roční vnučky hlásí: Ano kupujeme a moc nám chutnají¨.

amores*
hodnocení

0x

Nekupujem,naše malá to nikdy nechtěla.Je třeba to vyzkoušet,jsou děti,kterým chutnají rýžové i ochucené kaše.Naše malá nepila ani ochucené mlíčka,ale dodnes pije mléko bez příchuti od Hami a to má 26 měsíců.

krkovicka*
hodnocení

0x
Dcerce chutnala Nutrilon rýžová,měla i sunar nutrilon,tak asi proto.Začla jsem v 5měsicích.Do roka a půl to šlo pomalu na palety.Sunarek nebo H ami ovocná,(broskev) to vůbec.Není ani dobrý když se to nestřídá,ale nebylo zbytí,jinak by byla o hladu.

lucie1235
hodnocení

0x

Dobrý den, nepíšete, pro jak staré miminko Vás kaše zajímají. Mám půlročního syna, teď jsme začali přikrmovat zeleninou, kaše až později, hodně jsem to pročítala, hlavně jsem nechtěla, aby v tom byl cukr, takže my určitě začneme Moje první kaše od Nestlé, která je snad jako jedna z mála bez cukru, protože vzniká nějakým speciálním štěpením a je "přirozeně" sladká. Jinak co vím od ostatních maminek, Nutrilon je kvalitní, nedělá hrudky, ale co jsem četla, tak je tam cukr. Nestlé hrudky dělá, takže se musí pořádně míchat. Pohodlné maminky zaplatí za Nutrilon, nepohodlné míchají. Určitě je lepší začínat něčím, jako je moje první kaše, ta je mléčná, tzn. že se dělá jen s vodou. Do nemléčných musíte přidat mateřské nebo umělé mléko. Pokud to jde, doporučují se nemléčné, ale já třeba nemám tolik mléka a vrážet peníze ještě do umělého a pak do kaší, to se mi nechce. Co člověk, to jiný názor, normálně stále kojím, takže si myslím, že i když bude syn na mléčné kaši, tak dostává moje mléko. Za mě jednoznačně Nestlé a pak jsou výborné věci z DMka, Alnatura, Babylove, kaše mají také. Jinak nejdřív se doporučuje začínat rýžovými kašemi, které jsou bez lepku a pak až později obilninovými.

eulalie*
hodnocení

0x

Kaše jsem nekupovala, no jednou jsem to zkusila a děcko mi to prskalo z pusy ven, prostě nebylo nad domácí krupičnou kaši s láskou připravovanou na sporáku, kterou milovalo a má dodnes v oblibě. Asi tak.

binka*

Kdepak, našim holkách nechutnaly. Bohužel jim ale nechutná ani domácí krupicová kaše, protože jsou to kozy mlsný ...*smich*

hodnocení

0x

No, tak moje nejstarší odmítala vzít do pusy cokoli, co se nedalo kousat, takže jsem kaši nekupovala. Prostřední jsem si z blbosti v půlroce předčasně ze dne na den odstavila, takže té jsem začala kupovat kojenecká mlíka a tím jsem se dostala i ke kašičkám. Nejmladšímu jsem je taky kupovala, ale ne tak často, neb ten bedlivě sledoval, co jedí holky a ty už v té době z kojeneckých kašiček vyrostly... a co nejedly ony, to on taky nechtěl...

annyfi*
hodnocení

0x

Dobrý den, do nedávna jsem kupovala kaše do HA mléka od Nutrilonu a teď to dělám už z krupičky, ale stále do UM. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]