Nejste přihlášen/a.
Proč by nemohla být kondenzační stopa za letadlem rudá? Nikdy jsi neviděla temně rudý západ slunce?
Jakej má tvar atomová bomba?
Úplně klasická kondenzační stopa za letadlem, proč to nebylo podle tebe letadlo?
Letadlo nebo kondenzační stopa nemá tvar elipsy?
Jak vypadá hořící atomová bomba?
Jinak podle toho videa s pravděpodobností hraničící s jistotou se jedná o klasickou kondenzační stopu za letadlem kterých jsem již viděl nespočet.
1. Ano...je to kondenzační stopa letadla...s velmi vysokou pravděpodobností
2. letadla létají velmi vysoko...8-12km...vy nemáte žádné měřítko vzdálenosti...proto Vás to mate..
3. ty dvě stopy mohlo být z místa Vašeho pozorování zdánlivě blízko sebe..., ve skutečnosti však mohou být vzdáleny
několik kilometrů od sebe
4. kolik letících atomových bomb jste viděla?
5. pro Vás to je opravdu UFO-neidenitifikovatelný létající objekt (tedy něco co nedokážete momentálně určit, nikoliv ale mimozemšťan v zelené barvě a s anténkami na hlavě).
6. doporučuji knihy Ericha von Danikena...s tím si budete možná rozumět...to je člověk co vidí mimozemšťana pod každým kamenem..
Ono tam to jedno ze dvou letadel mohlo letět klidně hodinu předtím...a zbyla po něm již jen takováto stopa...
Ev. to může být nějaký menší mrak na který svítí zapadající slunce..
Pořád si musíte uvědomovat že to není jen zobrazení v ose X a Y...ale i v ose Z...a k tomu se přidává lom světla, a třeba i rozdílný čas..
Trvanlivost kondenzační stopy závisí na vlhkosti vzduchu. V suchém vzduch se rychle rozplyne, ve vlhkém zůstává delší dobu. A protože v různých výškách je vlhkost rozdílná, je rozdílná i délka stopy. Jen prosím netvrďte, že letadla byla ve stejné výšce, to laik nemůže ze země určit.
Rozdílná délka kondenzační stopy může vzniknout rozdílným způsobem letu. Zatímco jedno letadlo letí stále na stejné letové hladině a tudíž stopa za ním je dlouhá a neměnná, druhé letadlo mění ve stejný okamžik letovou hladinu( stoupá nebo klesá) a tím se dostává do různých podmínek, jiná teplota, jiná vlhkost vzduchu, jiné proudění vzduchu, a tak má v každém okamžiku i jiné podmínky pro vznik kondenzační stopy. Ze země to pak vypadá jako jiný tvar nebo délka stopy. A ten rudě zářící bod na špici, byl jen odraz zapadajícího slunce od trupu letadla. A zdánlivá rychlost pohybu? Uvědomte si, že vy vidíte ze země letadla, pokud jsou ve výšce cca 8-12km, tak asi do vzdálenosti 60km.
pokud si to chcete ověřit, tak tady: radarvirtuel.com/...
a tady: flightradar24.com/...
je možné online sledovat přelety letadel. Když je jasno, tak je na obloze můžete sledovat pro kontrolu. Uvidíte, kam až je budete vidět.
To lui: stránka flightradar24.com/ mě velice zaujala. Jen se chci zeptat - ta čísla u jednotlivých letadýlek jsou čísla letů?
Nějak mně to nehraje s údaji o odletech a příletech na jednotlivých letištích. Díky za odpověď.
To ne. To vypadá na nějakou identifikaci letadla. Asi odpovídače.
doplněno 10.03.11 16:38:Číslo letu je v té tabulce nalevo, kde to ukazuje typ letadla, obrázek, atd.
Jenyku, v pohodě, Sonya je pubertální děvče, viz. její blog:
Chemtrails proto vypouští do atmosféry plno chemikálií, které ovšem škodí lidskému zdraví. Svit slunce může poklesnout až o 80 procent!
Nenávidím je! soifong.blog.cz/...
Snad z toho děvče vyroste.
Soino, tady to není o tom, že bys nemohla psát svůj blog, nebo chodit na poradnu. Ale uvedla jsem to proto, že pokud obavám ze ztráty slunce podlehne někdo dospělý, tak bude nejspíš . Ve Tvém krásném věku se takové věci dají tolerovat.
Taky jsme byli mladí a věřili ledasčemu. V pohodě. Klid.
Chemtrails samozřejmě existují, na tom není nic k smíchu! Já třeba když vidím na nebi ty čáry, tak je mi hned tak nějak slabo a nemůžu se na to ani dívat. Tak se seberu a jdu se schovat do hospody. Aby na mě to svinstvo, co rozprašují nepadalo. A probrat to s kamarády. Ale vůbec to nepomáhá a naopak druhý den mi je ještě mnohem hůř a jsem slabý jak moucha, zcela ochromený! Zatracené chemtrails!
Kolik prosím jsi viděla, zažila výbuchů atomových bomb? Že bysme to už měli za sebou? Podle počtu motorů též počet stop a do toho proudění ...takových různých útvarů je ... letěiy, spadly ... aby ta hrůza nezanechala následky!
Podle mě to byl taky meteor a hned dva...Kdyby to byla atomovka, už bysme tu snad možná nebyli...Ale neberu lidem to co si myslí, že to mohlo být...
Meteor to nebyl. Musím Vám zkazit náladu. Když se dobře podíváte, tak ta dlouhá stopa je dvojitá. A to dokáže jen velké čtyř motorové letadlo.
no, :D možná že to UFO neníí což je asi pravděpodobné až jisté spíše je pravděpodobnější že letadlo letělo řekněme v 10 km nad zemí a někde v 100 km nad zemí hořel meteorit a z pohledu tvojeho místa pozorování to vypadalo jakoby byly kousek u sebe. A vidět letadlo jak "padá" kolmo k zemi není až tak normální ale může se stát při jeho vzletu nebo přistání
A nebo to mohou být dva meteority. Jeden velký (hlavní) a to malé může být maličký úlomek. :D né že bych chtěl dokazovat nepravost ale to druhé může být taky mrak...letadlo letělo a ty sis řekla že si uděláš pěkný obrázek, počkalasis až letadlo bude ve správné poloze a zmáčka spoušť. taky mám takových már snímků
takže, UFO [UFO myšleno mymozemský objekt] to asi nebude. Jedině UFO jako neidentifikovatelý objekt.
Taky to může být součást toho raketoplánu ale AMERIKA→ČEKO...možná že i ano ale jedině ta hlavní palivová nádrž protože ty dvě malé jsou směrovány do oceánu aby mohly být znovu vyloveny, opraveny a znovu použity
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.