Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěla bych se vás zeptat jaké známky musím mít na integrovanou školu kadeřnice a jaké tam jsou předměty a kam by ste mě nejraději poslali v plzni na jaké učiliště(e) netuším na jakou školu mám jít a jaké známky musím mít?
Rodiře i já by chtěli abych šla na kadeřnici ale já vůbec nevím jaký musím mít na to známky?
Jsou nějaké školy se zaměřením na tenhle obor v plzni vím jen o jedný.?
Do oboru Kadeřník uchazeči nekonají přijímací zkoušky, budou přijímáni na základě kritérií pro přijetí.
Kritéria pro přijetí:
četlas?
http://www.issziv.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=70
issziv.cz/...
stačí jen hledat..
doplněno 25.09.13 19:01:mimo to.. bývalá spolužačka se na kadeřnici dostala i se čtyřkou z chemie a trojkou z čj
Podívej se na atlas škol (katalog škol a oborů), třeba zde: www.atlasskolstvi.cz/ ale jsou i jiné. Kritéria přijetí budou na webu školy, každá může mít jiné, ale budou podobné. Možná tam ještě teď nic není - ono je spousta času, počkej pár týdnu a informace se objeví (cca listopad)
doplněno 25.09.13 22:07:Na webu najdeš i hodinové dotace jednotlivých předmětů, dále doporučuji navštívit den otebřených dveří dané školy - informace o studiu, prohlídka prostor apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.