Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vemou mě na školu obor kadeřnice?

Od: kulinka* odpovědí: 4 změna:

Ahoj chtěla bych se vás zeptat jaké známky musím mít na integrovanou školu kadeřnice a jaké tam jsou předměty a kam by ste mě nejraději poslali v plzni na jaké učiliště(e) netuším na jakou školu mám jít a jaké známky musím mít?

Rodiře i já by chtěli abych šla na kadeřnici ale já vůbec nevím jaký musím mít na to známky?

Jsou nějaké školy se zaměřením na tenhle obor v plzni vím jen o jedný.?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gareth*
hodnocení

0x

Do oboru Kadeřník uchazeči nekonají přijímací zkoušky, budou přijímáni na základě kritérií pro přijetí.

Kritéria pro přijetí:

• průměrný prospěch ze ZŠ (1. a 2. pol. 8. ročníku a 1. pol. 9. ročníku)

• celkový prospěch z českého jazyka a literatury a chemie (1. a 2. pol. 8. ročníku a 1. pol. 9. ročníku)

• doporučení lékaře o zdravotní způsobilosti

• řádně vyplněná a v termínu odeslaná přihláška (do 15. března 2013)

četlas?

http://www.issziv.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=70
issziv.cz/...

stačí jen hledat..

doplněno 25.09.13 19:01:

mimo to.. bývalá spolužačka se na kadeřnici dostala i se čtyřkou z chemie a trojkou z čj

buss
hodnocení

0x

Nevím, co se místo tady zeptat na té škole, jaké mají požadavky? Rodiče tam někoho znají apod.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Podívej se na atlas škol (katalog škol a oborů), třeba zde: www.atlasskolstvi.cz/‎ ale jsou i jiné. Kritéria přijetí budou na webu školy, každá může mít jiné, ale budou podobné. Možná tam ještě teď nic není - ono je spousta času, počkej pár týdnu a informace se objeví (cca listopad)

doplněno 25.09.13 22:07:

Na webu najdeš i hodinové dotace jednotlivých předmětů, dále doporučuji navštívit den otebřených dveří dané školy - informace o studiu, prohlídka prostor apod.

myse*
hodnocení

0x

vezmou tě i s horšími známkami (trojky, možná i čtyřka...) Je to učební obor na 3 roky. Jestli jsi šikovná a nemáš zdravotní problém (např. ekzém nebo astma), který zhoršují přípravky z kadeřnictví (barvy, melíry, trvalá = čpavek) tak to určitě zkus...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]