Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový sen... Chtěla bych být slavná zpěvačka. Myslím, že zpívat celkem umím a hraju na kytaru. Je mi 14 let. A superstar mi přijde jako komerční sra** Určitě bych stejně nepostoupila, protože je to tam samej podvod. Tak jak jinak?
Ahoj, tenhle sen jsem mela asi od 5 let pokud nechces jit do takovych rychlokvasek, zkus se poohlednout ve tvem okoli, jestli nekde neni kapela nebo duo, trio, kde hledaji zpevacku. Ja takto nasla inzerat a zpivam uz 6 let (ale zadny festaky, jsme komercni duo na oslavy, zabavy a tak), a vydobyla jsem si jmeno a uznani
. Popripade seber par kamosu a nejakou kapelu zalozte, je to vsak vsechno na dlouho dobu, ne na rok, dva... idealni je mit ve svem okoli znameho producenta, kteremu ve vhodny cas podstrcis svoje nahravky
Jen jeste: ono nestaci umet celkem zpivat, musis mit hlas, ktery zaujme, musis ho umet prodat a taky u toho musis vypadat (co si budeme povidat, ze). Zpivat u kytary u ohne umi kdekdo, jde o to, vybocovat z rady, umet neco jineho... ja bych zalozila skolni kapelu.
Chceš být slavná, známá.Za I. republiky byla u nás nejbohatší bankéřská rodina Pečků. A tato rodina platila každý rok tisku miliony jenom za to, že se jejich jméno nikdy v novinách neobjeví. Tak je to na světě, někdo sní o slávě, a někdo ještě platí za to, aby ho nikdo neznal.- Musíš mít vlastní, svoje písničky, být originální. Neumíš-li to sama, najdi si mezi kamarády textaře, skladatele,-ať si to zkusí. Jeden zpěvák říkal, že dobrá písnička je pro zpěváka to , co pro závodníka dobré auto. Přejeme Ti, ať se ti daří.
No superstar je opravdu komerční podívaná, ale vyhrála ji například Langerová. Ovšem ta už něco uměla, než se tam přihlásila, takže bych spíš věřil Martinae (tedy na tvém místě, já sám bych se o to nepokoušel, pokud bych nechtěl vystrašit malé děti v celém okolí).
Pokud se nechceš zapojovat do komečních s..., zkus něco jiného. Třeba Justin Bieber, normální 16-tiletej kanadskej kluk si nahrál pár písniček na youtube, a jak se mu to pěkně začíná rozjíždět!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.