Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Admin je vtipálek

Od: ronyx* odpovědí: 10 změna:

Chtěl sem se podívat na jednu otázku a reakce serveru byla, že je na slovenském serveru a jestli na ni chci jít..odkliknu ano a objeví se mi toto perfektně napsaný "brečení"serveru
poradte.sk/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ano, není to nic nového a funguje to mi na poradte.cz. Jde o případ, kdy je dotaz vymazán z databáze, ale výmaz ještě nebyl aktualizován ve vyhledavači, pokud se nemýlím...

ronyx*
hodnocení

Mně neskutečně rozesmál ten text...to sou hrozný hlášky :-D

123

doplněno 25.03.14 15:22:

Ále to nic, jen jsem něco zkoušel. *smich*

456... ∞? :)

rnk*
hodnocení

0x

fakt dobry.

martinaa*
25.09.13 21:29
hodnocení

0x

Paráda*smich*.

hodnocení

0x

Koukám kdo pozdě přijde, nečte...*zed* *zed*

sebod*

hangar. Na odkazu to stále funguje. Ale tyto hlášky se tady občas objevují

Asi šlo o nemožnost přečtení otázky.

Jinak při čtení toho jsem si vzpoměl na dětství a program pokyd, kdo pamatuje...slzu otře :)

cuca*
hodnocení

0x

Ano, stalo se mi to vcera u nejake otazky o rostlinach, od tazatele co mel nick samá čisla. Myslela jsem, ze vtipalek je ten tazatel, že to udelal on, jinak je to fakt dobre, vydrzela jsem se ctenim az do konce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]