Neznáte někdo náhodou jaké nebo co jsou děti narozené v týdnu?(pondělní dítě,úterní dítě...)byla na to básnička,před lety jsem jí slyšela,líbila se mi,ale už si jí nepamatuji.dík
Básnička to není, ale charakteristika ano zena-in.cz/...
marenka*
Tlapko, jak zjistím, který den jsem se narodila? Je někde kalendář hodně dozadu?
georges*
Já to nejčastěji hledám na www.wolframalpha./... . Mělo by to ukazovat i čas východu a západu slunce ten den, kdo další významný se v daný den narodil apod. Akorát je třeba zadat datum ve formátu mm dd rrrr.
doplněno 25.02.11 18:48:
Teda abych to upřesnil s tím východem a západem. Ještě je třeba k datu zadat i místo, např.
Ještě je důležité, JAK se dítě narodilo - císařským řezem nebo přirozeně (cestou). Takže se děti musí rozdělovat na břichátka a vagiňátka. Bože, ženský, vaše starosti bych chtěl mít ...
marenka*
Já jsem vagiňátko klešťátko hlavátko. Brácha vagiňátko prdelátko. :D
krkovicka*
:D tak ja jsem jasnej TRHAČ, prý jsem mámu pěkně rozervala :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.