Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nameee.com je PODVOD!

Od: titi odpovědí: 9 změna:

Nameee.com je provereny PODVOD! Pozor POLICIE to uz vysetruje, bylo na ne podano vice nez 200 zalob za podvody a prostituci! Nemaji zadny server, domena je registrovana u Zoner sro v Brne! Pozor POLICIE to uz vysetruje!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

O tom jsme tu nedávno diskutovali. ;) Jen nechápu vaše výkřiky pozor, pozor. To zní, jako bychom se měli něčeho bát? Ne, nebojíme se, ani se nás to netýká. Nejsme tak hloupí, jako ti, kteří tu nedávno zmíněnou diskusi založili. :-P

doplněno 07.03.11 19:37:

K tomu nicku jste si měl přidat ještě jedno ti. Jako ty ty ty. *haha*

Ti ti ti,že "ti" si se taky namotal? Odkudpak máš tak přesné informace?

vosikac*
hodnocení

0x

Já to spíš vidím jako povedenou reklamu *smich*

lucik123
hodnocení

0x

Seš blázen?*smich* Jako pokus dobrý, ale pochybuju, že po týdnu od spuštění 200 žalob? A co takhle § 357 trestního zákoníku - šíření poplašné zprávy?

VRAŤ SE DO BOHNIC!

lubinew

Sice mi taky s tím POZOR, POZOR přijdeš dost ulítlej, ale buďiž... Mám totiž pocit že máš pravdu. Je to na dělší povídání a proto jsem o tom napsal článek: fakebug.cz/...

elkante*
hodnocení

0x

Vážně jsem si myslel, že jsem z toho už vyrostl, ale asi ne. Vždy mne znovu a znovu fascinují nové a moderní způsoby "jak rychle zbohatnout" postavené na filozofii z roku vlády krále Klacka. Když jsem byl mladý, svěží a silný jmenovala se firma, která mne zasvětila, Rhinoceros. Měly propracovaný "brainwashing" a na ukázku pár naleštěných limuzín. Po prvním vystřízlivění jsem si z toho udělal koníčka a začal jsem takové akce vyhledávat. Jen jsem tam přišel nasál atmosféru a pak se měsíc za břicho popadal. Nevím kolik projektů jsem takto prošel, ale bylo jich dost. Vím zcela určitě, že žádný z nich dnes už "neletí". Když jsem na internetu četl "návod" jak zbohatnout s Namee, připadal jsem si jako bych se vrátil v čase. Nezaujala mne jen stejná rétorika, zaujalo mne, že ty návody, postupy a sliby jsou z velké části už okopírované slovo od slova z projektů tak populárních v polovině devadesátých let. Děkuji za tuto nostalgickou chvilku a pamatujte: "V ruletě vždy vyhrává kasíno."

recadormarek
hodnocení

0x

Nameee je to styl podnikani jako kazde jine. Jestlize nekomu vadi ze Nameee sve informace poskytuje jen clenum, ma volbu bud se registrovat nebo odejit. Je hodne firem vcetne bankovniho a investicniho sektoru, jenz maji podobne podminky provozu.
Nameee NIKOHO NENUTI k registraci - tedy se mohou uzivatele internetu sami a svobodne rozhodnout zda se pridaji k tomuto podnikani ci nikoliv - nic vice a nic mene.
Podobny styl podnikani byl jiz pred lety v Nemecku a byl uspesne aplikovan po dobu vice nez 10ti let - problemy vetsinou prijdou s mnozstvim registrujicich a neukaznenosti. To uz je ovsem problem jak se s tim Nameee vyporada.
Na nekterych serverech rozebiraji Nameee jako rodinou firmu a dalsi hlouposti - je videt ze ceskemu clovickovi tyhle malichernosti vadi - pokud to neni jeho vlastni byznys.
Kazda PODNIKAJICI FIRMA/OSOBA ma nejake to MASLO na hlave. Takze je lepsi se zaobirat temito hloupostmi anebo se budeme koncentrovat na vlastni byznys?!
Nameee jak sama uvadi ma kancelare, kde si lide mohou prijit konzultovat nebo stezovat - neni tedy nic nelegalniho ani divneho na jejich cinnosti. Naopak tento styl podnikani muze clenum opravdu prinest velke vyhody, jelikoz obchoduji sami mezi sebou. Na provizi se zyskanych clenu take neni nic zvlastniho.
Osobne jim drzim palce. RM

magdon*

*ua**smich*:-P konečně něco veselého. už jsem si myslel, že se dneska nezasměju.*haha*

elkante*

Mameee je podvod jako každý jiný. Jestliže někomu nevadí být okrádán, nemá jinou volbu než si to nechat líbit. Rozdíl mezi tím co je předmětem podnikání firem v bankovním a finančním sektoru a tím co provozují majitelé nejvyhlášenějšího veřejného domu v Praze je markantní.

Na první pohled podobný styl podnikání byl ve skutečnosti ve Spojených Státech, Německu a mnoha dalších zemích praktikován mnohem dříve, než jen před deseti lety. Musíme si však uvědomit zásadní rozdíl mezi tvorbou distribuční sítě a tvorbou sítě rekurzivního ziskového charakteru.

Distribuční sít založená na principu vícestupňového dělení zisku je vskutku geniální počin. Vytvoříte síť, do které dodáváte zboží či službu s PŘIDANOU HODNOTOU. To znamená, že se jedná o takový produkt, který je srovnatelný jak kvalitativně tak CENOVĚ s běžně dostupnou konkurenční nabídkou. Díky této síti Vám však odpadají náklady na propagaci, logistiku, uskladnění atp. Tento zisk tedy můžete přerozdělit v síti podle předem stanovených pravidel. Tento systém je efektivní především z dlouhodobého hlediska, protože svůj produkt můžete v síti prodávat opakovaně a tudíž znovu tvořit zisk.

Naproti tomu stojí Nameee, Rhinoceros, Skyline Int., atd. vytvářející ziskovou síť rekurzivního charakteru, tj. takovou která je definována sama sebou. Chcete-li vypočítat faktoriál nějakého čísla prostě ho vynásobíte všemi čísly, které jsou o jedno menší než číslo předcházející. Je tudíž definován sám sebou. Stejně jako u tohoto typu sítě kde je zisk uskutečňován pouze v závislosti na příchozích členech sítě. I tato síť, stejně jako faktoriál, je však ukončenou řadou.

Nameee vytváří zisk opakovaně, protože vstupní poplatky se musí platit každoročně, takže to nesedí!?!

Jistě, ale zásadní rozdíl je, že v tomto případě se nejedná o opakovaný prodej produktu s přidanou hodnotou, ale o opakované zakoupení členství.

Nameee je sociální síť, která je službou sama o sobě!

Jenže nemá žádnou přidanou hodnotu. Nezískáte za své peníze nic víc než co nabízí konkurence zadarmo. Peníze tudíž platíte jen za členství ve struktuře, která nemá jasně definováno co za ně dostanete. Ve stanovách se praví, že zisk uskutečníte, pokud přivedete někoho kdo zaplatí. Není tam stanoveno, že někoho přivedete. Platíte za možnost, sázku, či naději chcete-li. V klasické MLM síti vždy předem víte za co platíte (např. šampon, prášek na praní, potraviny, nebo třeba za smlouvu životního pojištění...), ale zde předem nevíte nic.

Na Nameee je možnost prodávat reklamu a tím vytvářet zisk, jedná se tedy o službu s přidanou hodnotou?

Nikoliv, porovnejte si sami chcete-li konkurenční nabídky a zjistíte, že tato služba je za těchto finančních podmínek absurdní.

Nenapadají mě další argumenty, přestože věřím že jich bude nepřeberné množtví.

Jen malá nevyžádaná rada na konec. Nevěřte nikomu, ani mě. Běžte se na ty kanceláře podívat. Já tam byl. (Jsem fanoušek.) Udělejte si obrázek sám. Rozhodněte se sám. Osobně doufám, že okradených bude co neméně, vím z vlastní zkušenosti jak zdrcující dopad na mezilidské vztahy tyto podvody mají.

S pozdravem

ElKante

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]