Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem!
Přátele to snad není možné.Dnes jsem v rádiu zaznamenal zprávu,že s nejvyšší pravděpodobnosti se budou muset zase vyměnovat lékarničky.Není to ani 3 měsíce co nás pod pohružkou kontrol a pokut donutili pořídit si nové lékarničky-podle nové vyhlášky a už se se ukazuje, že ty nové lékarničky nejsou zase tak dobré.Údajně tam nejsou širší obvazy,návody na poskytnutí první pomoci jsou prý pro vystresovaného člověka dlouhé a asi nesrozumitelné a udajně není jasné jak se nasazuje resuscitační maska-nějaké paka je nasazují sobě (ikdyž se to dá možná omluvit tím stresem).
Tady je jasně vidět,že poslanci neví co schvalujou (viz.další příklad:že si ,,omylem,, snížili svoje platy) a úvádějí v platnost nesmyslné zákony a tahají z lidí jenom peníze.A profitují na tom jen samí poslanci a firmy které lékarničky vyrábí či prodávají.
Já si rozhodně novou lékarničku pořizovat už nebudu! A ať už to dopadne jakkoliv,tak Vás prosím:nebuďme stádo ovcí se kterým si může každý dělat co chce.Ukažme jim,že když milióny lidí něco chce (nebo naopak nechce)-nemá právo 200 poslanců dělat pravý opak!
Resuscitační maska v lékárničce je podle záchranářů úplně k ničemu jelikož umělým dýcháním můžeme tomu člověku spíše ublížit než mu pomoci, důležitá je masáž srdce a hlavně každý řidič by měl mít nějaké základy poskytování první pomoci naučené a né když se něco stane tak číst nějaký návod, co je tohle za nesmysl..
bruno bruno, vyste " včilkaj si nasral do huby " . . . známá věta z černých baronů. To že jsou lékárničky jen lobby a "obchodem" bylo konstatováno už prěd cca 1/2 rokem samotnými záchranáři. Do všech aut dát 1.0l motor, u motorek do 125ccm a ušetříme miliardy za škody na zdraví a majetku (nejvíce nehod: audi, mercedes apod.). hm. mj. tu masku nepoužiji už z principu naps. výše: rozhoduje čas=okamžitá masáž srdce.
Ale vy mě napadáte zcela zbytečně. Já jsem se nevyjadřoval k obsahu lékárničky, jen jsem konstatoval, že ten je dán vyhláškou Ministerstva dopravy a tu podepisuje ministr a poslanci s tím nemají nic společného. Kdyby šlo o zákon, je to záležitost Poslanecké sněmovny, Senátu a prezidenta. Máte jiný názor?
To je to samé, jak když Langr pere montérky policajtům a v tv se usmívá, jak o ničem neví. Podobně se takhle točí vepřové přes několik ministerstev. O nejdražších dálnicích v celé evropě netřeba se bavit.
tak jo, chlapi, ministr teda nemusí vědět , co se pod ním dějě na jeho resortu. Pak nechápu proč má takový plat, nestačí mu základka a nepostačí umět se podepsat, že ... když "pouze jen podepíše", to umím taky. . pan Vondra je taky bez viny za stamiliony na účtech zahraničních bank - pro...ro. Člověk se pořád učí.
miro miro, "to umím taky. " proč nejste ministr... alespoň vidíte že musí umět i něco víc, nežli jen podepsat.
Ministrem není proto, že má v sobě alespoň trochu morálky a na to je potřeba sakra dobrý žaludek. Každý politik musí projít na výsluní přes "opičí dráhu" různých všiváren a podvodů. To aby se pak ve vládě nečervenal, když bude obhajovat neobhajitelné, krýt povodníky a plnění spřízněných peněženek.
Obávám se, že někteří poslanci velmi dobře ví co schvalují, je to o kšeftu, kdo silný to protlačí (popř i co za to).Je to politikum, ne o zdraví. To však ve všem, více politiky, než odbornosti. Nicméně lidské stádo je ...
Když na to přijde, není nutné poskytnout pomoc fyzicky..., poskytnutí je i zavolání pomoci. Rád bych viděl nějakou statistiku zdravotníků, kolik pomoci laiků bylo poskytnuto a výsledky.
Kdo z vás lékárničku (a svoji) použil, aby to mělo nějaký efekt, vliv na zdraví?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.