proč srandu? třeba je má rád a chce si je koupit já takhle kdysi zoufale psala do Orionu, že nemůžu sehnat jednu jejich čokoládu... no a dozvěděla jsem se, že to byla jenom limitovaná edice
jako brambůrky a tyčinky od Chio jsem taky měla ráda, ale popravdě zas ne až tak moc, abych se po nich nějak extra sháněla, když z obchodů zmizely jako koukala jsem po nich, ale žádné extra násilí, prostě nebyly, vzala jsem jiné.
lucies*
Já jsem se po nich občas taky koukala v obchodě, protože bývaly fakt dobrý, ale nikde jsem na ně nenatrefila. Až nedávno v KIKu, tak jsem si je koupila a zjistila, že už jsou úplně o ničem.
chio chips sháním proto, že jsou jako jediné kosher, a přestali je běžně prodávát, tak se ptám jestli je třebe někde ješte nemají ze starých zásob.. kdyby je měli běžně v obchodech tak se asi nebudu ptát!
můžu říct, že některé produkty v některých částech naší země nenajdete. Asi je to podobný případ a proto se ptá. Tak to bohužel je, a nejedná se prosím o dědiny ale města a né zanedbatelná.
Jelikož je mám také rád tak jsem je před několika lety objevil v Nėmecku tak jezdim tam, konkretně do kauflandu v Chamu, mají tam snad všechno možny od Chia.
pepab
Jo, to verim, ale ja mam do nemecka jeste celou republiku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.