Nejste přihlášen/a.
čím skor začať tým lepšie .. je to bezpečná celosvetová sociálna sieť
www..com
Ty si myslíš, že jsme takoví idioti, abysme k přihlášení pod Tvým kódem zaplatili 50 dolarů a pak lovili stejně jako Ty, hloupé dušičky? Jdi do háje. Nahlášeno.
ne, myslim, abys nam pomohl byt nejlepsi, investoval si 50USD a byl na zacatku neceho velkeho, nebo jen muzes sedet u noutu a nadavat na celej svet)), do facebooku bys pred par lety investoval?, mozna tam ale ted travis hodne casu a to bys ho mohl vymenit za svoji socialni sit)), moyna to padne a nerozjede se , ale za tech 50dolacu mi to stoji))
Investoval 50 USD je sice hezká myšlenka, ale každého investora v první řadě zajímá, jaká procenta ze zisku bude mít. Běžte za jakýmkoliv investorem a řekněte mu. Dej mi 50 USD a já ti řeknu, co z toho budeš mít. Ale nejdřív zaplať. Investor recesista vám dá korunu a pošle vás kamsi, ten druhý vám neotevře ani dveře.
doplněno 04.03.11 10:41:Tak teď jsem si pročetla oč jde. Upřímně. Vy byste zaplatil sem nejdřív 1 000,- Kč, abyste mohl vstoupit? Myslíte, že přetáhnete lidi z Facebooku za peníze? Pochybuju o tom. Jestli se Vám daří, pak Vám to přeji, ale já v tom vidím ztracený čas.
me to prijde lepsi si budovat svoji sit, kde me nevykopnou, kdyz se blbe nekdo vyspi, kde nejsem omezenej nastavenejma hodnotama firem, ktery mi nechavaj chroupat reklamu a muzu si vytvaret parametry sveho vlastniho vnimani sveta, vim, ze je to uplne novej pohled na vec, ale zkus nad tim uvazovat)
Dave, myšlenka to není špatná, ale lidi na to nepřistoupí. Je to stejné, jako si minimum lidí koupí DVD, radši ho seženou zadarmo. Já jsem jedno letadlo zažila, myšlenka byla výborná. Nasmlouvala se marže pro tu společnost u obchodníků s tím, že lidi měli nakupovat na poukázky a tu marži si pak rozdělit. Sešlo to jak na lidech, kteří nevěřili a ve finále na pořádném tunelu od zakladatelů.
Ale ano. Vlastně NE! Myšlenka JE to špatná. Pokud někoho baví zakládat vlastní sítě, nemůže bez to žít a stojí mu to za investování nemalých peněz, proč ne? Ať si to dělá. Ať ale nežádá ostatní, aby mu na jeho zálibu přispívali. Buď něco chci prosadit a mám na to (v tom případě nesu všechna rizika a při krachu je to jen můj problém), nebo na to nemám a pak mám smůlu.
no nemusis lovit a hloupi ten co 50 dolaru radej prechlasta alebo stravi pisanim nezmyselnosti tu
)
chachacha. Dík za vtip po ránu. Už dlouho jsem se tak nezasmál
. Tak jo, už posílám prachy bůhví kam. Mám jich totiž tolik, že nevím, co s nima
.
Jo a teď jsem si všim, že na ůvodním obrázku týhle "celosvětové" sociální sítě je sportovní terč s ryze českým textem. Ani jsem netušil, kam všude se naše papírenské výrobky vyvážejí:D.
vis proc jich nemas vic?, travis asi cas neproduktivne), travis cas na fb a neni tvuj, pokud investujes 50 USD a budes ucit pouzivat ostatni, nakonec zjistis, ze sis vybudoval svoji vlastni socialni sit, kde jen nekonzumujes reklamu, ale mas z ni i zisk, vse je jen na tobe
No a? A k čemu to jako je dobré? Sociálních sítí je hodně, a jsou zdarma. Každý at si tam tráví času kolik chce, je to jejich věc, ale investovat peníze do klasického letadla je nesmysl!
Jsem tam taky a je to SUPER! Hlavne kdyz si to poradne prectes. Nejsou to jednorazovy prachy, ale dlouhodoby! Kdyby chtel nekdo muj kod a chtel to vytvaret se mnou tak je yrpr6unud
Hele když už to bude známé a úspěšné, poletí to v médiích. A přihlaš se pod mým kódem. Ha ha. V tom případě nebuduji vlastní síť, ale jsem pod Tebou.
Je to zhruba 25 let, co za mnou přišel kolega a nabídl mi účast v úžasném podniku, zvaném letadlo. Tenkrát byl vklad 100,00 Kčs. Protože mám zdravý rozum, poslal jsem ho do háje a řekl jsem mu, ať za mnou přijde až se mu vrátí ta vložená stokoruna. Dodnes nepřišel...
To by člověk musel být úplný blbec, kdyby do nějaké sítě, kterou tu nabízíš vložil prachy!
Za 1. na nedostatek peněz si neztěžuju, nám kolik potřebuju. Jen je nehodlám rozhazovat lopatou. To by mi asi fakt dlouho nevydržely.
za 2. U facebooku čas netrávím. Sice jsem o něm už slyšel, ale v podstatě ani nevím, co to je. Po vlastní síti netoužím. Nehodlám totiž trávit u monitoru zbytek života. Svůj čas trávím převážně užitečnou čiností, jen občas se zastavím tady (třeba když potřebuju poradit, jak přijít o peníze ).
za 3. Reklamu nekonzumuju, jde mi na nervy a téměř ze zásady si nekupuju věci, na něž je pitomá reklama (a to je většinou) v televizi.
Jedná se o letadlo, které se tváří jako facebook. V době kdy je facebook, proč by se někdo registroval jinde?
protoze fb budes vzdy jen konzumovat, na nameee si vytvaris svoji sit , dobry, ne)), investujes 50USD, ale mas moznost vydelat, nejen z toho, ze to vysvetlis dalsim, ale i z reklamy atd, hlavne ty jsisoucasti site a zisk je rozdelen mezi aktivni uzivatele a ne jen jednomu, dnes uz jednomu z nejbohatsich lidi Zukerbergovi, jsi u zrodu jineho chapani socialnich siti a je jen na tobe, jak toho vyuzijes
Přesně jak říka andys, to samé jsem si o tom myslela já a je to fantastický. Přihlašte se také a uvidíte!
Vy jste všichni fanatici ne? Je tu někdo kdo na leteadle či pyramidové hře zbohatl? V jednom mate pravdu, je to nová forma, rychlejší)
Jinak tu už všechno bylo)
Přeji hodně štěstí a snad tím moc neublížíte lidem kolem sebe.
Hele, až na tom vyděláš aspoň 100 $, dej vědět. Pak se Ti veřejně omluvím. Ale chci nevyvratitelnej důkaz. "Tisíce děkovných dopisů" a podobný keci neberu.
Víte o tom, že nameee je celosvetova sociální sít, která se s uživateli dělí o svůj zisk? Je to asi jediný způsob jak porazit facebook, tak proč si z toho něco netrhnout do své kapsy? Příležitost pro lidi, kteří chtějí další příjem peněz.
muj kod - ksx b7d jg3 - ,povedu vas nejlip dal tak, abyste vydelali a postavili jsme spolu ten nejlepsi tym!
Jo, že je to celosvětová síť už jsem tu někde čet. A taky jsem se ptal, proč má celosvětová síť na úvodním obrázku český nápis. Zatím mi to nikdo nevysvětlil.
Protože ten jeden jediný šťastný spolumajitel české celosvětové sítě musel zrovna někam odběhnout a už nemá čas se přihlašovat pod různými nicky a vysvětlovat nám,jací jsme to zabedněnci.
Je to nějaká pražská akciovka. Je zvláštní, že google tuto celosvětovou síť nějak nemůže nikde najít.
Marenko co tohle: nameee.com/...
doplněno 04.03.11 19:14:A jak čtu,tak těch 50 v tvrdých na dřevo je jen na jeden rok.
doplněno 04.03.11 19:17:Tak ten odkaz jsem uvedl mylně,to je jen o nástupu do letadla.
Tý jo, já vlastně dneska ušetřila padesát doláčů. Že bych je investovala do pěkného biftečku a lahvinky něčeho dobrého?
no tupci rastu vsade ... myslis ze ked je nieco celosvetove musi to pochadzat len s ameriky?
uz jsem vydelal podstatne vic a jeste k tomu me to neuveritelne bavi, rad si na tebe udelam cas, pokud jsi z Prahy, na oplatku se prihlasis pod mym kodem)), klidne mi napis na david@fotoparta.cz
Když tady čtu ty fráze a formulace od vyvolených,tak přesně takové obraty používali vyplachovači mozků od Skyline,Herbalife apod.apod. Že vy už za sebou máte nějaká školení? Sál pro 200 lidí,přístup jen pro povolané a 2 hoďky masáž mozku.
No přeju vám všem štěstí a radši brzké než pozdní vystřízlivění.
A jen nesmělý dotaz pro nějakého sys, nejsou všichni ti zářící spokojení z jedné IP adresy?
Zajdo, taky jsem si říkala, že mi tu chybí jakési zbarvení. Možná funguje ten prográmek, který mění IP adresu.
Nebo už se tu vystřídali všichni pasažéři toho letadla. Ale ještě potřebují prodat další letenky, aby měli na benzín.
Já vydělal na sběru heřmánku 45000000,00 liber. Nevěříš? Já taky ne
. Chtěl jsem nezvratnej důkaz. Napsat můžeš cokoliv.
pozri bavi mne ze tu netravis vela casu ako pises ale si tu nasadeny stale ) tvoja hlupost ze sa nezapojis :D zial ja si nemusim nic dokazovat a ani nestojim o tvoje priblble ospravedlnenie, v podstate mi ta je luto tod vse.
Na jakou omluvu čekáš? Naskenuj výpis z účtu, osobní údaje přemaluj, to nás nezajímá. To co Ty říkáš může říct každý. Ale víš jak... Máš to za tisíc korun zkušenost, buď rád. Někteří lidé zaplatili mnohem, mnohem víc. Takže pohoda ne?
pomohu vam upreasnit par informaci at se jeste vice pobavite )
1. investorem neni nikdo jiny nez majitel prosluleho bord.. padron kabaretu v centru prahy
2. web se vyrabel v cechach (firma WEBCORP) . neumetelove kteri nemumi nic jineho nez kopirovat jine weby jsou autory
Sranda az fcb na tuhle kopii prijde. Uz par daleko mene jasnejsich soudnich sporu a mimosoudnich vyrovnani vyhral. Takze jen investujte at maji majiteleho z ceho platit
Mislenka spojit MLM hru a socialni sit je srandovni. Socialni sit nikdy nemuze udelat nic co neni zalozeno na socialnim chovani lidi a to opravdu investice 1000,- neni. Proto je tak uspeny FCB, proto tak vydelavaji online hry ktere jsou v zakladu zadarmo atd ...
Tak jen pekne investujte, skoda ze o penize prijdete )
A tady je odkaz na výpis z obchodního rejstříku:
Všechny důležité funkce ve společnosti má pod palcem jedna família.
Koukala jsem. Zajdo, podívejte se do živnostenského. Mají napsané všechny volné živnosti, které existují. Takže taková univerzální firma.
Hynku, tam byl jeden právník, ale podtržený. To znamená, že v té akciovce už není, je vyškrtnut.
Legislativa v ČR je slabá.
Podvod se prokazuje těžko.
Vždy to mají nějak zamaskované,stačí aby vám například prodali dvě knížky za 10000 nebo jinou věc.
Pak to je těžko postižitelné.
Hele Hynku,že Vy jste se taky chytil?
V pondělí se chystáte podat trestní oznámení,ptáte se po trestu,nejradši byste je všechny viděl za mřížemi,já mám pocit,že to ve Vás maličko vře.
1) kdyz se do systemu prihlasi 1000 lidi a kazdy zaplati 50 dolaru, bude na konte 50 000 dolaru celkem, tedy zase 50 pro kazdeho...jednoducha matematika
2) kdyz kazdy z mych kamaradu sezene dalsich 5 kamaradu, v pate urovni to uz dela pocet obyvatel CZ
a kazdy zaplati 50 dolaru a kazdy chce vydelavat...jeden na druhem... to je hezka logika
3) je to okopirovany facebook v oranzove barve... krome barvy temer cele css
4) ale pravda, muzete jeste vydelavat na tom, ze si vas kamarad zaplati za to, aby se mu zmenila barva profilu... lide jsou blbi a vyhazuji penize za kdeco
5) hodne stesti
doplněno 04.03.11 19:41:6) reklama na fb je jedinym prijmem pro jeho vyvojare, tedy dan za to, ze to tam mate vsechno zadarmo
7) v nameee tedy zcela jiste "vydelavaji"pouze uzivatele... vyvojari a provozni tym to pro vas preci delaji vsechno zadarmo, tak si toho vazte hhh
Já si myslím,že jakákoliv další diskuse na toto téma je zbytečná a bezpředmětná.
Náš oponent,hlavní propagátor systému a majitel několika nicků už se nepřihlásí.
Názor a úsudek jsme si udělali,uvedená společnost za investici nestojí,škoda času psát další příspěvky.
Ale byla to hezká a vydařená debata.
a proc si myslis ze jde o podvod? by ma zaujimalo ... som ochotny za teba dat tych 50 dolacou ... dat pod teba ludi ... vyplatit to na tvoj ucet ... a bol by som zvedavy co povies potom a ci vobec by si mal tu hrdu drzost este nieco take ako si tu povedal napisat, a ci by si mal tu hrdost prist zamnou a vsetky tie peniaze mi potom dat ...
Je to založeno na lidské blbosti, chamtivosti vydělat něco zadarmo.
Vylepšili základní vzorec kapitálu P´=P + blbec. penězchtivý očuraný.
Když si vezmete, kolik lidí dle G křivky je připitomělých, tak je a bude furt na kom vydělávat. A finanční negramotnost, neschopnost uvažovat, že je podvedený. Ale nakonec to prolézá všemi bez ohledu na vzdělání ...(příkladů je kopa ...). Starší pamatují na různé zázračné vodičky, mastičky a pod. Ale aspoň něco dostal, tady jen příslib, vidinu.
No co, nakonec přijdete jen o 50 $, ještě poměrně levná zkušenost (ale lidstvo je nepoučitelné, kdo by neskočil např. na > 50 % i více %% zisk, že). Vskutku P´. Na to už dávno přišli bankéři (viz bible tři hřivny)..
Dobrý den, rád bych se také zapojil do diskuze. Předně bych chtěl říci, že nejsem zastáncem Herbalife, Avon, pojišťovnictví, prodávání hrnců a voňavek pyramidovým způsobem. Nikdy bych nic takového ani nenabízel, jednak se mi příčí oslovovat lidi a nabízet jim nezajímavý a někdy navíc hodně předražený produkt a ještě je motivovat k dalšímu prodeji. Když jsem studoval, párkrát jsem takovou nabídku dostal a vždy jsem s díky odmítnul. Ale viděl jsem, jak jsou lidé schopní vydělávat peníze v nejnižších řadách pyramidového systému. Jakou mají chuť do práce a že tento systém funguje. O Nameee jsem se dozvěděl v pondělí a od té doby neřeším nic jiného. Mám slušně fungující firmu, vydělávám si párkrát více než je průměrná mzda, pracovně jsem docela vytížen a i přesto jsem se do tohoto systému zapojil. Vidím v něm obrovský potenciál, šanci jak si vydělat zajímavé peníze a být v něm úspěšný. Vím, že Multilevelmarketing, pokud jste nahoře a máte otevřený celý svět má obrovskou sílu. A ve spojení se sociálními sítěmi, které teď jsou největším fenoménem, může velmi dobře fungovat. Úspěšnost je ze začátku velká, 15 ze 17ti prvotně oslovených lidí se do systému zapojila. Byli to lidé, o kterých si myslím, že mají obchodního ducha a umějí vydělávat peníze. Určitě časem se procento přijatých lidí o dost zmenší, ale pro začátek je to dobré znamení. Navíc nemusím nikoho přemlouvat nebo přesvědčovat aby něco podepsal. Lidé nabízející výše uvedené produkty, mají podle mě úspěch cca1 z 20 ti oslovených. Samozřejmě, Nameee.com, má ještě spoustu svých chyb a otazníků, co se týká například vkladů, chatu, zabezpečení z právního hlediska. Samozřejmě to může být síť postavená za účelem zakladatelů vydělat velké peníze na začátku a pak nechat systém spadnout. Ale nevěřím moc tomu, že by to plánovali, protože tato síť může opravdu dlouho vynášet peníze. Nicméně já jsem svým vkladem 1000 Kč vstoupil do něčeho za čím si stojím a rád budu tuto myšlenku šířit dál. Tisíc korun se mi vrátilo asi po pěti hodinách od spuštění a za dva dny mám vyděláno okolo 400 dolarů jen z prvních pár oslovených lidí. Dlouho jsem neváhal, jestli peníze vložit. Nechci si za pár měsíců nadávat, že jsem něco prošvihnul. Mám docela reálnou představu o tom, jaké kroky poskytnout dál, tak abych opravdu dobře vydělával a lidi pod sebou motivoval. Pokud máte chuť, rád Vám poradím nebo odpovím na otázky a třeba později i začlením do týmu.A rád si přečtu i negativní reakce na svůj příspěvek, kterých jistě nebude málo jak už to v českých anonymních diskuzích bývá. Přeji hezkou sobotu Honza B.
To muselo dát práce sepsat takové slohové cvičení. A přitom ti to ani nikdo neuvěří. Fakt škoda takové práce.
Jo a držím palce té tvojí firmě kde "vyděláváš nekolikrát víc než je průměrná mzda", pokud při jejím řízení postupuješ stejně jako posuzuješ tyhle pyramidy tak u vás musí být celkem sranda.
Přesně. Jestli jsi se o Nameee dozveděl v pondělí, tak musíš být jeden z těch, kdo byl u toho od začátku, nebo dokonce se na tomto letadle podílí. Pokud vím, tak to ofiko začalo až ve středu. Když tam vložím těch 50 dolarů, dáš mi na to daňový doklad? a jak vůbec platíš daně? a co když to nebude fungovat, vrátíš mi ten vklad? Je nějaká záruční doba? a co tvý přátelé, doufám, že tě poženou, nebo alespoň na tebe zanevřou, až je okradeš.-)
Šmarja vy mu věříte že fakt do toho nesmyslu už někoho sehnal? Ach vi naivky... Lidi zas až tak blbý nejsou a v dnešní době už naštěstí lidi více přemýšlí než aby zaplatili tisícovku za podobný nesmysl.
Máte pravdu,hodně lidí je vytrestaných a vyléčených z podobných nesmyslných nabídek.Ale mám velikou obavu,že počet těch,kteří chtějí bez velké námahy přijít k velkým penězům,pokud možno nic nedělat a mít se dobře,je mnohem vyšší.
A proto se vždycky budou mít dobře všichni ti,kteří sednou,vymyslí nějaký podvod,správně to proletariátu vysvětlí,zvednou těm nevýrazným osobám sebevědomí,dodají jim pocit důležitosti a my tady pak musíme řešit jejich bláboly .
ha, kdyby jen tisícovku, desetitisíce jsou ochotni vložit a to bez ohledu na vzdělání, IQ, touha po zisku toto všechno překoná, utlumí. Tady je rozum v pr... za 50 100 000 no neberte to!
Jasně, ale po hodinové masáži zkušeného "prodejce", který prodá i mrazáky eskymákům. Tady se ale bavíme i nedůvěryhodných stránkách a internetu, kde se dá vše ověřit a dostatečně promyslet. To na "prodejních akcích" lidi nemají a proto se tam někteří nechají ukecat.
To je škoda,dnes s námi nikdo nediskutuje,asi usoudili,že my nejsme ti praví na začlenění do jejich týmu.
Mě to tak mrzí,že nemůžu vydělávat v dolarech!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.