Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám název filmu

Od: tigress* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, hledám název filmu - jde o americkou komedii pro náctileté o rozmazlené zazobané dívčině, která má úžasný šatník - oblečení si nakombinuje podle počítače a zvolené šatstvo se jí automaticky vyhledá na otočném stojanu... film běžel v televizi s českým dabingem a určitě není starší roku 2000. Omlouvám se, vím že je to z obsahu žalostně málo, ale tuto informaci nesháním pro sebe :) Nejspíš to bude o nějaké středoškolačce, která řeší problém na nové škole. Děkuji za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zpevanda*
hodnocení

0x

Jojo vím přesně o který film jde, ale také si nevzpomenu na název. Byl o tom i seriál, bohatá povrchní blondýna, otec právník a nevlastní bratr, změnily s kamarádkami novou spolužačku k nepoznání, snaží se sbalit nového kluka na škole, ale ukáže se že je gay a nakonec se zamiluje do nevlastního bratra a změní se, končí to svatbou učitelky s učitelem.

zpevanda*
hodnocení

0x

Mám nasazeného velikánského "brouka v hlavě" celý den nad názvem toho filmu přemýšlím a všude ho hledám. Proto se ptám i já, nezná ho někdo? Prosím poraďte*nevi*

miljan*
hodnocení

0x

Zkus hledat jinde, třeba tady http://www.fdb.cz/

tigress*
hodnocení

Ahoj,

teď mě napadlo - možná to je film s Alicií Silverstone - Bezmocná, v originálu Clueless. Jen jsem se tedy spletla v roce - pokud je to skutečně tento film, tak je z roku 1995... Prosím uživatelku zpevanda o potvrzení jestli jsem se trefila :D . Děkuju ti mockrát za pomoc, já už jsem si děj filmu opravdu nevybavovala.

zpevanda*
hodnocení

0x

Jojo to je on! Nemohla jsem si vzpomenout na hlavní představitelku a věděla sem, že je ten název takový zavádějící. Díky *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]