Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou medvídci želé dobrý na klouby?

Od: asminkam* odpovědí: 10 změna:

Někde jsem kdysi slyšela, že želé působí na kvalitu kloubů, pleti a nehtů. Ale myslí se tím přírodní želé (nevim co si pod tim představit) nebo želé, ze kterého se vyrábějí právě gumoví medvídci? :) Celkem mě to zajímá :))

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Medvídci ano ale jen jedna značka H...o (nechci to psát aby to nebyla reklama a mě nebo admina nepopotahovali), lepší ale máte třeba vepřové nožičky.

asminkam*
hodnocení

Ahá ted to čtu...Jsou složeny z vepřového želé. Celkem nechutný, ale naštěstí tam jde cejtit jen ovoce :)

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, lépe než gumoví medvídci, kteří obsahují cukr (tudíž to může ovlivnit váhu směrem nahoru), poslouží např. kolagen v přípravku Colafit. Anebo uvařit vepřové nožičky, maso a udělat z toho huspeninu.

asminkam*
hodnocení

Váha nahoru by mi možná i prospěla, takže mi to nějak nevadí, zdá se mi že mám problémy s kloubama (a to jsem tak mladá), tak potřebuju nějaké ty vitamíny

marenka*

Podívejte se třeba na tohle.

herb.cz/...

Jinak želatina v tobolkách se dá koupit v lékárně, není příliš drahá, rozhodně levnější než medvídci. Ovšem na klouby budete potřebovat také Glukosaminy, Chondroitin a MSN. ;)

asminkam*
hodnocení

ale medvídci jsou dobrý a chutný :) možná že jestli mě to koleno nepřestane bolet tak si asi budu muset zajít k doktorce at mi napíše nějaké ty doplňky, ale nevim z čeho by mě to mohlo bolet, asi z toho věčného sezení se skrčenejma nohama :))

krkovicka*
hodnocení

0x
Lékarnice mi doporučila gumový medvědy,místo polykacích vitamínů pro mou,tenkrát dvouletou dceru.Trpěla na třepení nehtů.Na klouby pomáhá jíst ovarový koleno a Sulc...
asminkam*
hodnocení

Tak to bohužel není pro mě, to dám přednost práškům

hodnocení

0x

Tlačenka je dobrá na klouby *cteni*

asminkam*
hodnocení

tak od toho dávám ruce i oči pryč :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]