Nejste přihlášen/a.
Někde jsem kdysi slyšela, že želé působí na kvalitu kloubů, pleti a nehtů. Ale myslí se tím přírodní želé (nevim co si pod tim představit) nebo želé, ze kterého se vyrábějí právě gumoví medvídci? Celkem mě to zajímá
)
Dobrý den, lépe než gumoví medvídci, kteří obsahují cukr (tudíž to může ovlivnit váhu směrem nahoru), poslouží např. kolagen v přípravku Colafit. Anebo uvařit vepřové nožičky, maso a udělat z toho huspeninu.
Váha nahoru by mi možná i prospěla, takže mi to nějak nevadí, zdá se mi že mám problémy s kloubama (a to jsem tak mladá), tak potřebuju nějaké ty vitamíny
Podívejte se třeba na tohle.
Jinak želatina v tobolkách se dá koupit v lékárně, není příliš drahá, rozhodně levnější než medvídci. Ovšem na klouby budete potřebovat také Glukosaminy, Chondroitin a MSN.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.