Jak dlouho vydrží v mrazáku vinné klobásy

Od: Datum: 09.11.13 18:51 odpovědí: 8 změna: 11.11.13 06:59

mám možnost koupit levně čerství vinný klobasy když je ted šoupnu do mrazáku vydrží do vánoc? a vánoční stromek vydrží v kýbli s vodou taky do vánoc?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 09.11.13 18:53
avatar

Řekl bych že klobásy ano, stromek ne.

Datum: 09.11.13 19:01
avatar

Klobásy ano, ale čerstvé jsou nejlepší.

Od: jezevecjedly
Datum: 09.11.13 19:23

Klobásy ti určitě vydrží, ale bude to docela hnus. Budou blátivý, prostě čerstvá je čerstvá. No a ten stromek určitě vydrží do Vánoc taky. Pokud ti nezáleží na tom, jestli bude mít jehličí...

Datum: 09.11.13 20:48
avatar

Vinné klobásy mám také rád.Proto je připravím na pánev teď a dám do mrazáku.Pak se rovnou zmražené kotoučky dají do friťáku,nebo do oleje na pánev.Pak jsou jako čerstvé.

JABRAKA

Datum: 10.11.13 14:57
avatar

jak správně píší ostatní, klobásy z mrazáku nejsou nic moc.

Dnes uřezaný smrček vám spolehlivě opadá do Mikuláše. Borovička by až do vánoc vydržet mohla, ale proč se ptáte na vánoční stromek, když máte sotva půlku listopadu?

Od: xxxxxxxxxxxxxxx
Datum: 10.11.13 15:02

vydrží oboje. Klobasky trochu seschnou a možná naberou vůni mrazáku. Stromeček, opadá, ale vydrží, ale už asi nesplní učel. Pokud to není Lípa.

Smrček nám drží v kyblu v zimnim sklepě tak 3-4 tydny maximálně, ale je to riziko, pokud jste ho sami ve SVEM lese nepokaceli, tak nevite jak dlouho uz nekde lezel

Datum: 10.11.13 16:11
avatar

pro "iskii"

- pokud jste fajnšmekr typu Pohlreicha a spol. - vůbec klobásy do mražáku nedávejte - ! Pokud snesete Babicu - zabalte každou klobásku zvlášť - a co nejrychleji zmražte. Při zpracovávání je pak nedoporučuji rozmrazovat - ale ihned smažit, anebo péct na přiměřeně silnějším plameni. No - záleží na Vás. Marcela.

Datum: 11.11.13 06:59
avatar

Do vinných klobás by se mělo přidávat bílé víno. I když znám výrobnu, kde jej řezníci vypili sami, zmazali se a do klobás nedali nic.

Rozmražená klobása bude kašovitá, řidší a pokud v ní bylo to víno, tak zkysne. Někdo to možná sní, ale rozhodně to nebude už žádná lahůdka pro vánoční stůl.

Stejně tak nemám ráda na Vánoce kapra z mrazáku, maso je měkké, rozpadá se, má takovou pachuť. Čerstvý je holt čerstvý.

Proto se raději neohlížejte na pár korun a na Vánoce si kupte 2 metry čerstvé. Uvidíte, že si pochutnáte daleko víc.

Stromeček Vám odteď v kbelíku nevydrží. Chodívám si jej sama uříznout do míst, kde bude několikaproudá silnice. Zatím na ni nejsou peníze a je tam z náletů plno mladých boroviček. Proto nemám ani výčitky svědomí, stejně to všechno bude jednou pryč.

Chdívám si na něj okolo 10. prosince, to je tak akorát. Nejsem totiž sama, tak aby to potom už nebylo přebrané. Jaga.

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.