Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už nevím jak dál

Od: retwy odpovědí: 7 změna:

Dobrý den prosím vás už nevím jak dál,jestli se mám zabít nebo co? Nebo se podřezat nevím už co dál!? Protože děcka se my smějou že si nenajdu žádnou holku! Nadávají mi že jsem bebil retardovanej! A takové nadávky už nevím co mám s tím dělat,furt se trapím že nemám holku atd.. Prosím poraďte co mám podle vás dělat? Př: (Prej na mě jeden kluk ty si nenajdeš holku,protože si retardovaný kluk,debil,blbeček...) Už fak nevím s tím si rady? Mohla byste mi pomoct? Děkuji a nashledanou

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Retwy, já bych řekla, že na to jdeš špatně. Když si teď budeš hledat holku, aby ses vyhnul posměchu, tak si vlastně najdeš jen ochranný štít. To holky poznají a vykašlou se na Tebe. Tudy cesta nevede.

Co začít na sobě makat, pak se na Tebe začnou holky lepit samy. ;) Jakou máš postavu? Co začít chodit do posilovny? Zajít ke kadeřnici, nechat si udělat nějaký moderní účes, změnit oblečení.

gp*
hodnocení

0x

Pokud se tím budeš takhle trápit dál, budeš mít čím dál menší sebevědomí a to nepovede absolutně k ničemu. Navíc mít holku to taky není žádná výhra. A co? Stejně to nemůže vědět. Pošlu ti svoji fotku a když bude prudit, můžeš mu ji ukázat. Nebo mu odpověz, žes eště nenašel pro sebe dost dobrou. Nebo že máš aspoň víc času na sebe, nebo že žádnou nechceš, že holky sou krávy a tebe nezajímaj (ikdyž to třeba není pravda). A nebo se na něj prostě vy***! Nevšímje si ho. Je to tvoje věc!

maricus
hodnocení

0x

Přesně toto jsem prožíval na základní a střední škole já. Byl jsem nadprůměrně vysoký, vyhublý, hnusný, a také jsem o holky ani nezavadil a trápilo mě to!Do kolektivu jsem prostě nezapadl. Nevím kam chodíš, jestli do ZŠ nebo SŠ? Moje rada je vydržet to. Nic jiného Ti asi ani nezbyde, ale spáchat sebevraždu kvůli tomu, to se mi zdá hlupý, jsou lidi co jsou na tom ještě hůř a také žijí. Držím palce...

polinek*
hodnocení

0x

,,já si myslím,že vždy se někdo najde do páru...jen třeba počkat na správný čas. Vždy se někomu zalíbíš,,,určitě, věř! Víš co by bylo lidí samotných?

Jen se dej do pucu a kašli na blbé kecy a buď sám sebou ,,,,,,,neboj najdeš!

buss
hodnocení

0x

A co místo toho brekotu na sobě pracovat?

poseidon*
hodnocení

0x

Tak se příště na toho posměváčka usměj, plácni ho po zadku a řekni třeba, že holku nechceš, protože se ti líbí slabomyslní kluci, nebo ho nějak jinak znemožni. On se Ti posmívá, protože má sám nízké sebevěfdomí a hledá někoho, na kom by se mohl léčit. Tím, že se trápíš, jej vlastně motivuješ k další agresi. Jakmile zjistí, že nejsi vhodná oběť, tak Ti dá pokoj.

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Retwy! To, že občas člověk neví jak dál a chce slyšet (nebo číst) názory na svojí životní situaci je běžné, a nejen na této poradně. S důvěrou jsi se obrátil, zkusím Tvoji důvěru nezklamat a začnu rozebírat Tvůj dotaz postupně od začátku.

Nevíš jak dál, to se stává, proto se ptáš na radu, to je naprosto v pořádku. Zabíjet se nemusíš, vždy se najde lepší řešení - ono bezbolestně ukončit svůj život vůbec není jednoduché. A problémy jsou od toho aby se řešily - první krok k řešení jsi udělal tímto dotazem!

Píšeš, že děcka se Ti smějou - kolik let je těm "děckám", kolik je Tobě? Nepíšeš svůj věk, myslím, že jsi klučina v pubertě, v tomhle věku občas človíček dostává facky od života, které mu na sebevědomí nepřidají. Jsi chytrej kluk, ten dotaz jsi napsal téměř bez chyb, takže umíš myslet a nemáš IQ houpacího koně.

Takže první rada: přestaň si sám o sobě myslet, že jsi něco horšího než ostatní jen proto, že zatím nemáš holku.

Druhá rada: nauč se útočnou obranu (jak už zde někdo napsal), a odpovídej, že zatím Ti žádná nevyhovuje, že budeš radši sám než mít (doma či v posteli) TO, co ostatní... Tohle ale říkej těm "kamarádům", ne kamarádkám!

Říkají Ti, že jsi debil, retardovanej, blbeček... Popřemýšlej nad tím, proč to říkají. Nic o Tobě nevím, neznám Tě, ale třeba jsi člověk který koktá, který se slovně v dané chvíli neumí vyjádřit a zformulovat svoji myšlenku. To jsou vady, které lze odstranit určitým tréninkem!

Zatím držím palce, ozvi se, čauky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]