Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámá písnička

Od: cekrops® odpovědí: 8 změna:

Zdravím! Nedávno jsem jel tramvají do které přistoupili mladíci tmavší pleti a na mobilu jim dost hlasitě hrála jedna dosti trapná písnička. A já bych potřeboval vědět,který rádobyzpěvák to zpívá. Vím jen,že tam furt zpíval asi toto : gááádžo vyjebaný,gááádžo vyjebaný. Nevíte kterej intelektuálně nesmělý zpěvák tuto volovinu zpívá? Děkuji za odpověď!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Myslíš třeba tohle? Sice ji neznám, ale strejda Gugl je mocný...

texty-pisni.video-klipy.c/...

doplněno 25.02.11 00:33:

Tak jsem si přečetl text a poslechl si...

Jsem ohledně muziky sice dost tolerantní tvor, ale myslím, že interpret této "písně"(možná zároveň i autor) je trochu nemocný, chybí mu dva důležité vitamíny, vitamín "I"a vitamín "Q". Tohoto odborníka bych si přál třeba jako porotce ve zpěvácké soutěži...*blee*

hodnocení

jo,to bude ono.díky

knihomolka*

Hope, on je porotce v Superstár *smich*

hop®

No proto to píšu! ;)

knihomolka*

Aha *smich*

Ale ta písnička je opravdu strašná

No to je kokot , to dává váhu superstar ,stejná sra...ka jako on. :)

vladislav*
hodnocení

0x

Ten pan Rytmus je teda pěkný de bil, ale smutné je, že se najdou kreténi, kteří to poslouchají a ten pako pak rozhazuje Eura.

fanus*
hodnocení

0x

přemýšlím jestli cenzura přece jen k něčemu nebyla *modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]