Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárky pro rádce poradny poraďte.cz

Od: jethro® odpovědí: 11 změna:

Uvažuje se výhledově i o jiných dárcích než samolepka a tričko?

Ne že bych byl až tak zachtivý, ale když už člověk ty body má, tak co s nimi? *frajer*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
co ja bych za tu samolepku dal :(

Tak pfpetr, protože nejsem "škrt", a vidím, že bys měl fakticky velkou radost, tak já Ti ji dám k vánocům. Ale nepoletím ihned. Napiš mi adresu. S.

hodnocení

0x

a jakej dárek by sis představoval? já myslím, že ty samolepky a trička jsou dobrý dárek.

Třeba zlatou cihlu... *hi*

hodnocení

Tak to zrovna ne :) ale tak mě napadlo, že reklamní předměty jednou dojdou, a když se teda kupují nové, mohly by být jiné. Třeba místo trička kšiltovka, nebo tak něco.

hodnocení

0x
Původně to bylo v plánu... bundy a tak, ale pak nastaly zle časy. Teď to vidím na kurzové sázky, aby se přebytek dal prohrát *smich*
Myslím, že ten kdo má hodnocení přebytek, tak už dávno tu není jen kvůli tomu. :)
doplněno 04.12.13 15:28: Ještě jsem si vzpomněl, že jsem měl v plánu směnný kurz a pak by se to poslalo na nějakou charitu... Ale nevím, kdo by to kontroloval a pak tomu věřil. Resp jestli by do toho někdo vůbec sel :)
ohneta*
No já myslím, že bys mohl za přebytečné body nabídnout nějakou brigádu na svém baráčku :D . Nebo už máš všechno hotovo?
Dobrý nápad, za 1tis hodnocení nedělní grilovacka s adminem :-D Čekám obrovský zájem i v zimě *king*
ohneta*

Tak pokud se bude grilovat u vevnitř v pokoji, tak proč ne :D

iz*

Já bych to brala. Nemluvě o tom, že by charita "slušela" i Poraďte.cz.

doplněno 04.12.13 19:28:

Kontrola by podle mne nebyla potřebná.

Ona možná i nějaká zveřejňuje dárce, tak by se to vyřešilo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]