Nejste přihlášen/a.
Může to znamenat, že si tvůj mozek potřeboval odpočinout od toho tvého neustálého přemýšlení, tak prostě spojil nějakých pár prožitých událostí a vůbec netušil co z toho vypadne.
Kdyby mozek tušil, jak tě tím potrápí, tak by se snad vypnul úplně.
Sny jsou prostě sny a pokud v nich budeš hledat smysl, tak ho určitě najdeš. Každý kdo chce si tam najde to svoje.
Já si naposledy pamatuju sen, kdy mne kousla obrovská užovka do ruky a začala mi tu ruku žrát. Jediný co mne zajímalo v tom snu bylo: Až mi had polkne celou ruku, tak co bude dál? Protože celýho mne určitě nesežere.
Jak to dopadlo nevím. Radši jsem se otočil na bok.
Sen si nejlépe vyložíte sama. Musíte zohlednit kontext vaší momentální situace, toho, jak se vám žije, a asociace, které vám naskakují u jednotlivých složek snu - dítě, bůh, obrázek na ruce - tedy to, co pro vás znamenají. To se u každého liší.
Do snu se mohla promítnout vaše touha mít dítě, které by pro vás znamenalo jakýsi božský zásah, nebo taky jen snaha mozku odpočinout si od stresu během bdění. Chce to se nad tím trochu zamyslet, sny mají vlastní jazyk, ale pořád jsou z vaší hlavy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.