Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sen a dítě

Od: nnn odpovědí: 6 změna:
Zdál se ni zvláštní sen, zdálo se mi, že přivolávám boha pouhým ppromluvením na něj a on přijde, nikdy jsem ho neviděla jen cítila zvláštní sílu v sobě, že tu je, namaloval mě na pravou ruku slunce nebo obličej. Teď už nevím, který se usmíval a předpověděl mi, že budu mít dítě, byl tam i ppresny datum, ale to už si nepamatuju. Jen že tam byl rok 201324, mělo to znamenat,že se mi marodi dítě v roce 2013nebo 2024, ten tok 2013 už bych ale nestihla, když by to měla bot opravdová předpověd. :-DNevíte co takový sem může znamenat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Může to znamenat, že si tvůj mozek potřeboval odpočinout od toho tvého neustálého přemýšlení, tak prostě spojil nějakých pár prožitých událostí a vůbec netušil co z toho vypadne.

Kdyby mozek tušil, jak tě tím potrápí, tak by se snad vypnul úplně.

:)

Sny jsou prostě sny a pokud v nich budeš hledat smysl, tak ho určitě najdeš. Každý kdo chce si tam najde to svoje.

Já si naposledy pamatuju sen, kdy mne kousla obrovská užovka do ruky a začala mi tu ruku žrát. Jediný co mne zajímalo v tom snu bylo: Až mi had polkne celou ruku, tak co bude dál? Protože celýho mne určitě nesežere.

Jak to dopadlo nevím. Radši jsem se otočil na bok.

nnn
hodnocení

Vím, že to byl jen sen, jen mě zajímalo jestli tu není někdo, kdo se tím zabývá více a nejsou to pro něj jen sny :), na mě v tom snu hrozně zapůsobila ta síla ve spojení s bohem, nejsem věřící ale toto na mě zapůsobilo, tak jsem se jen zeptala :)

levanda*
hodnocení

0x

Výklad snů - forum.lide.cz/...

skywalker*
hodnocení

0x

Sen si nejlépe vyložíte sama. Musíte zohlednit kontext vaší momentální situace, toho, jak se vám žije, a asociace, které vám naskakují u jednotlivých složek snu - dítě, bůh, obrázek na ruce - tedy to, co pro vás znamenají. To se u každého liší.

Do snu se mohla promítnout vaše touha mít dítě, které by pro vás znamenalo jakýsi božský zásah, nebo taky jen snaha mozku odpočinout si od stresu během bdění. Chce to se nad tím trochu zamyslet, sny mají vlastní jazyk, ale pořád jsou z vaší hlavy :)

rnk*
hodnocení

0x

Třeba Vás chtěl Bůh oslovit. Zkuste se o něj zajímat a třeba se Váš život změní.

imbecilobijec
hodnocení

0x

Neznamená to vůbec nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]