Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych pozastavit ŽL, mohu ještě před tím provést změny (zjistila jsem, že mám uvedený špatný obor), tzn. ve stejný den provést změnu, aby bylo vše v pořádku a zároveň pozastavit? Kdy bude uvedeno v rejstříku, že mám mám nyní živnost stopnutou a od kdy již nemohu IČ používat, ode dne nahlášení nebo od následujícího měsíce? Děkuji a zdravím
Už jste měla být na živnostenském úřadu a konat, proč se bojíte tam zajít? Provedete změnu (to jste nevěděla při zřizování) a pak si rozmyslet co chcete, pozastavit podnikání, či přerušit . Význam je v živn. zákonu, s tím pak souvisí soc. a zdrav. pojištění.
Zajděte na živnosťák a vyplňte Jednotný registrační formulář. Pokud uvědomíte sama, máte na to 8 a 15 dnů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.