Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už se vám někdy objevila u gmailu takováhle obrazovka (obrázek v příloze)? Zajímalo by mne, co si myslíte o jejím smyslu; koneckonců mobilní telefon si tam můžu napsat jaký chci, a tak to může udělat i každý hacker, který se na mé stránky dostane. V první chvíli mne i napadlo, jestli to není nějaký útok, ale adresa je dobře a kdybych už mněl ty stránky nabourané, tak nevidím v takovém pokusu smysl. Co si myslíte vy?
Nás tohle ověření potkalo taky. Číslo telefonu jsme napsali, sms přišla. Vážený pane Kartaginče, opatrnosti není nikdy dost, ale zrovna tady jsem to nějak neřešila. S gmailem jsem navýsost spokojená a třebu v Tmobile už mi 2* udělali to, že mé telefonní číslo pustili marketingovým společnostem. To bylo strašné, denně min. 3 volání s nejrůznějšími nabídkami. Podruhé to udělali i přes blokaci. Vyřešil to až můj hodně důrazný telefonát, teď mám půl roku pokoj, ale myslím si, že to brzo zase zkusí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.