Nejste přihlášen/a.
prosim poradily bys ste me jak přestat kouřit? davám si maximálně tři cigarety denně ale nejrači bych se toho moc rár zbavil poradte prosiim..
Nejlepší je nechat se vyhecovat na poraďte.cz. Švihla jsem s tím den ze dne a zatím mě to neláká, hůř bude v létě na chalupě.
Liduš, fakt?! Vy jste přestala?! No, povídejte! Úžasné! Úžasné! Úžasné! A chalupy se nebojte. Na té skupině, do které jsem kdysi chodila, nás lektor varoval. Že když po čase, sáhneme po cígu, že nám nebude chutnat. Ale jestli to překonáme a dokouříme ji, jsme v tom znovu.
Za sebe vám musím říct, že jsem byla s kamarádkou na pivo, seděly jsme venku, na takové zídce a povídaly si. Ona kouřila ameriky. Seběhly se mi sliny,byla jsem po tom pivu v horku za hrdinku. A o cígo jsem si řekla. Pamatovala jsem si takovou lahodnou chuť, nebe v hubě a v plících. Musím vám říct, že mi to vůbec nechutnalo. Bylo to nedobré, štiplavé, smradlavé. Vzpomněla jsem si na slova lektora a kamarádce cigaretu po druhém tahu vrátila. A je klid. Kuřácký smrad mi začal po šesti letech vadit. Ale cigarety mi nechyběly ani jednou. Asi dvakrát se mi sběhly sliny, když jsem viděla, s jakou chutí si někdo zapaluje. Ale bez touhy zapálit si také.
stiifyy, chce to chvíli si to sama pro sebe hnusit, načasovat se, zahodit a koukat, ničím to nenahrazovat a nemyslet na to, co mi chybí, ale co je fajn.
Já jsem přestala kouřit po 38letech, během týdne v odvykací skupině, 45 minut každyý den navečer.A nejvíce se mi na tom líbí to, že jsem volná. Cigaretám neotročím, nejsem jejich otrokem! Je to už 7 let!
babkazov-Vyprovokal mě Camelot, myslím tak nějak koncem června nebo začátkem července pak mi sem začala chodit dcera s vnučkou a to mě ani nenapadlo si chtít zapálit. Jsem kuřák kterému smrdí kouř a nesnáším zahulenou místnost, kouřila jsem vždy na lodžiji no a v zimě je tam dost zima ale v létě je tam krásně a což teprve v altánu na chalupě s kafíčkem. Uvidíme ale neřekla bych, že chuť zapálit si mě úplně přešla ale nechodím a to má svou výhodu jelikož si nezaběhnu do trafiky a manžel ten je nekuřák od vždycky a je rád, že mu doma nesmrdím. Nejásám jelikož to, že jsem nekouřila hodně dlouho už proběhlo několikrát, každopádně mě ale těší co jsem ušetřila.
Doporučuju tyhle, sám jsem je na sobě použil, a přestože u nás zrovna probíhala zahybačka manželky, která skončila rozvodem, tak i s těma depkama to nekouření proběhlo až nečekaně v klidu niquitin.cz/...
Dobrý den sama jsem byla dlouhou dobu kuřačka,ale i přesto jsem nevykouřila denně krabičku Stači když váš počet deně skrátíte vždy o dvě nebo jednu cigaretu. Př.: Vykouřím -li denně 10 tak tento týden jich bude jen 8.Je dobré takto to vydržet min 2 dny a pak zase ubrat až budete jen na dvou tak přestanete hned.Horší případy pro Vás nastanou když se půjdete bavit když kolem vás bude spousta kuřáků budete mít také chuť dát si zase jednu :D Pokud to nastene myšlenku zaženete jednoduše - rozhlídnout se kolem sebe a uvažovat o lidech co má kdo na sobě atd.Přebijete tu chuť pokud to takto vydržíte 3 měsíce máte vyhráno :D Vaše vítězství poznáte když Vám kouř začne smrdět a bude vám páchnout oblečení které bude ze zakouřeného prostředí :D Držím pěsti ale je to jednoduché i bez drahých preparátů :D
Zase tak jednoduche to neni, myslel sem si to take, nez sem to zkusil. Prvni hodinu rano to bylo v pohode, pak se ale dostavil abstak (motani hlavy, tres a za volantem nesoustredenost, coz pominulo okamzite po zapaleni cigerety) a kdyz se to opakovalo kazdy den, koupil jsem naplasti a od te doby v pohode i kdyz jsme chodili denne na obedy do restaurace a vsichni moji kolegove byli kuraci a jeste mi schvalne kourili u stolu, samozrejme ze primo pri jidle ne.
Asi take zalezi na tom, jak dlouho a kolik toho clovek kouril.
ahoj já osobně kouřila hodně moc a nějaky jen 2cigarety jen 1dnu je podle me na nic nejlepsi je prestat okamzite,a hlavne staci proste jen chtit,ja si vzdycky rikala az budu mit duvod prestanu,treba dite nebo tak,nakonec jsem prestala proste jen tak,jednou se me zeptaly jdes kourit a ja rekla ne,zni to jednoduse a obcas obvzlast v hospode jsem si treba jednu mesicne dala a nekdy me to laka i ted ale uspesne rok a pul jsem si nedala ani sluka,a to jsem delala24ky v baru kde hulil kazdej a hlavne zezacatku kdyz me nekdo nastval bych si dala cigaroale pak se mi to spis zhnusilo,a taky je u me motivujici zdravi to mame jen jedno a na kazdym je jak se k sobe chova a jak se ma rad jestli se bude nicit cigaretama a alkoholem nebo zit jinak a za ty penize si doprat krasnejssi zazitky a ze jsem pila i kourila dost ale ty problemy zdravotni a psychycky...ted jsem stastna a pysna na sebe a taky mam pritele nekuraka coz je taky asi hodne pozitivni i kdyz mam i kamarada ktery uspesne prestal a jeho pritelkyne kouri dal,muj strejda ktery vykouril snad40az60denne a vic jak30let to taky dokazal prestat a ze dne na den a uz nekouri asi 7let,tez ma pritelkyni nekuracku a moje babicka ta kourila cely zivot a hodne a taky prastala po50letech bohuzel tam uz jsou zdravotni duvody poznat
a me dve zname ktere bez cigarety nikdo nikdy nevidel taky prestaly,myslim,ze to dokaze kazdej kdo chce tak hodne stesti a pevnou vuli a za kazdou cigaretu kterou si nedas aspo zezacatku malou odmenu pomahaj i afirmace typu ja to dokazu
na druhou stranu znam i lidi ktery kouri porad a i v tehotenstvi a nikdy neprestanou no jejich volba nicit zivot sobe i druhym,mas za sebou prvni krok chces jo a jeste jeden kamos vlastne prestal a znamyho rodice vsichni zkousely naplasti a zvykazky ale vyhozeny penize vsichni potvrdily ze nej je ze dne na den proste si rict od ted nekourim a vydrzet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.