Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CHRIPKA - triky typy taktiky

Od: nemocny odpovědí: 7 změna:

Co delate aby jste se co nejdrive dostali z chripky? Ja beru palaren grip piju litry caje s citronem ale porad se to nejak nelepsi co by jste mi jeste poradili abych se z toho dostal?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Ležet v posteli a vypotit se. Hlavně chřipku nepřecházet, v takové případě může sednout na srdce či klouby. Jestli máte vysoké horečky, tak ty snižovat pomocí zábalů (případně nějaké chladnější sprchy), ale pozor, jsou-li studené končetiny, tak žádný zábal.

mil®
hodnocení

0x

Mně pomáhá na chřipku bylinkovej čaj s medem, mlíko s medem, černej čaj s medem a svařákem, hodně C vitamínu, citrusy, paralen, ibuprofen, no a vypotit se co to de. Trvá to buď tejden nebo sedum dní, jak kdy. *kafe*

marenka*
hodnocení

0x

Prášky na chřipku nemůžu, po všech se osypu. Možná nebudete věřit, možná... Mě na chřipku nejlíp funguje už pár let rum. Večer, před spaním si dám pořádný grog, nebo dva a do tří dnů mám pokoj. *hi*

doplněno 22.02.11 22:24:

Ten grog piju jenom při chřipce!

des*

Je na to jedno oscilocoxinum a funguje.

hop®
hodnocení

0x

Souhlas s Mařenkou, ještě jsem neměl tak těžkou chřipku, abych do sebe zbytečně cpal chemii.

Už léta používám ověřený a osvědčený recept své starší a zkušenější kamarádky, zvaný Skotské střiky: Studené pivo, horký grog. Studené pivo, horký grog. Studené pivo... dokola tak dlouho, dokud organismus vydrží (odlišné dle tělesné konstituce a předchozího tréningu). Na druhý den si beru volno, ráno mi bývá všelijak, ale chřipka je pryč!

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Mě pomáhá čajík zázvor-citron-med nebo tahle kombinace zalitá horkou vodou. Po tom čaji se mi spustí vždycky hrozná rýma, všechny "fuje" jdou pryč a za dva dny je klid. A poslední 2 roky jsem se nechala očkovat.

erkoo*
hodnocení

0x

ani mna a moju rodinu sezonne chripka neobchadza a raz za rok jej podlahneme problem je ze detom uz nezaberali vobec sirupy ani lieky tak som jeden rok nazbierala materidusku podbel a lipu ususila a teraz im varim caj hlavne s medom a citronom no vysledok je jednoducho perfektny takze zber byliniek si zopakujem aj tento rok nieje nad recepty starych mam a pri zebere sa krasne prejdeme odporucam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]