Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úkaz na obloze

Od: frkotou* odpovědí: 22 změna:

Před chvílí jsem vyfotil toto blízko u venuše. Co to mohlo bít nijak se to nehíbalo a pak to zmizlo.

doplněno 06.01.14 18:38:

Pardon být

Úkaz na obloze
Úkaz na obloze #2

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ještě to foto,prosíme:)

albatros498022*
hodnocení

0x

Tož toto opravdu nevím co je!?!

hodnocení

0x

Jen bych prosil o upřesnění, který že to flek jest Venuše? *zed**zed**zed*

frkotou*
hodnocení

To bylo kousek od venuše ne přímo u ní. Ale bylo to tam opravdu jen krátce tak minutu.

Úkaz na obloze #3
jamamba*

Tak to Vám mohu říci naprosto přesně, je to UFO :D .Pokud zašlete dotaz sem

google.cz/...

, pravděpodobně Vám odpoví lépe :)

daniell*
hodnocení

0x

není třeba se znepokojovat, jedná se nejspíše o nějaký zmnoha vesmírných jevů ... nic jako UFO to není ...

frkotou*
hodnocení

Ještě když jsem u toho, jednou jsem si točil venuši na foťák abych zkoušel přibližování a u té venuše každých asi 10 vteřin blikaly nějaké červené tečky, které byly vidět jenom foťákem. Tak mě zajímá co to mohlo být.

daniell*

vy si myslíte že to bliká u venuše ovšem to může blikat v naší atmosféře kde je nespočet družic, vesmírných stanic, létají letadla, vrtulníky ...

majsterjoe*

Tazke vlastne UFO

hodnocení

0x

Vzhledem ke kvalitě fotky (že by z mobilu) to může být úplně cokoliv.

frkotou*
hodnocení

Ne to je foťákem úplně přiblíženým na nejvíc a tak je to v takovéto kvalitě.

solenza*

Zkuste si obyčejným foťákem něco vyfotit v noci na obloze. Většina kompaktů by měla problém i s focením měsíce v rozumné kvalitě. Na focení vesmíru se používají profesionální foťáky konstruované jen na tento druh focení. Vypadá to jako ISS ale když píšete, že se to nehýbalo, tak to ISS asi nebyla. Možná nějaký jiný stacionární satelit, ale ty nejsu tak velké. Nějvětší člověkem vyrobený předmět ve vesmíru je právě ISS, ale ta by jakoby prolétala na obzoru.

doplněno 06.01.14 19:29:

Měsíce. *hi*

doplněno 06.01.14 19:33:

Mrkněte jestli to nemohla být přecijen ISS.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já to vidím naprosto jasně - auto na mokré silnici.

No mohl by to být vhodně nasvícený geostacionární satelit.

frkotou*
hodnocení

To určitě bude ono moc díky za všechny odpovědi.

Neviděl jsem to, tak nevím, ale geostacionární satelity jsou trochu výše než je dnes Venuše, ale můžu se klidně mýlit.

hodnocení

0x

Prý tam, někde v těch místech je balon. Snad meteorologický. A vypadá jako hvězda.

hodnocení

0x

Já mám ten šimravý pocit, že Frkota nedělá jen neobyčejné hrupki, ale že si z nás dělá i srandu.

Je to vyfocené na koberci, ne na noční obloze. Jsu to takové 4 body, jakoby do čtverečku, každý má kapku jinou barvu.

Podle mě je to značka Widows,než se zprovozní počítač. Takové ty 4 bodíky, čtverečky, červený, modrý, zelený a žlutý. Vhodně nasvícené a dává to odraz na koberec.

Já Ti dám Venuši ty kujóne! *bum* Jaga.

doplněno 07.01.14 16:10:

pardon, Windows, zlobí mě klávesnice

naoko

Přesně tak, vysokozátěžový vínovo černý melír. Jen neím jestli má zespodu gumu nebo je je lisvaný.

frkotou*
hodnocení

Tak mi nevěřte, já to beru, ale lhát opravdu za potřebí nemám *bum*

To tvrdíš ty, ale pravdu má nepochybně babajaga.

frkotou*
hodnocení

Já se s vámi nechci hádat, ale to co jsem vyfotil je opravdu z oblohy. Já se opravdu nebavím tím, že tu přidávám lživé otázky to se nezlobte. Mně je stejně jedno co jsem vyfotil jen sem se chtěl zeptat, co to může být, protože mi to příjde zajímavé a nejsem tu kvůli hádkám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]