Nejste přihlášen/a.
Před chvílí jsem vyfotil toto blízko u venuše. Co to mohlo bít nijak se to nehíbalo a pak to zmizlo.
doplněno 06.01.14 18:38:Pardon být
není třeba se znepokojovat, jedná se nejspíše o nějaký zmnoha vesmírných jevů ... nic jako UFO to není ...
Ještě když jsem u toho, jednou jsem si točil venuši na foťák abych zkoušel přibližování a u té venuše každých asi 10 vteřin blikaly nějaké červené tečky, které byly vidět jenom foťákem. Tak mě zajímá co to mohlo být.
Zkuste si obyčejným foťákem něco vyfotit v noci na obloze. Většina kompaktů by měla problém i s focením měsíce v rozumné kvalitě. Na focení vesmíru se používají profesionální foťáky konstruované jen na tento druh focení. Vypadá to jako ISS ale když píšete, že se to nehýbalo, tak to ISS asi nebyla. Možná nějaký jiný stacionární satelit, ale ty nejsu tak velké. Nějvětší člověkem vyrobený předmět ve vesmíru je právě ISS, ale ta by jakoby prolétala na obzoru.
doplněno 06.01.14 19:29: Měsíce.
Mrkněte jestli to nemohla být přecijen ISS.
Já mám ten šimravý pocit, že Frkota nedělá jen neobyčejné hrupki, ale že si z nás dělá i srandu.
Je to vyfocené na koberci, ne na noční obloze. Jsu to takové 4 body, jakoby do čtverečku, každý má kapku jinou barvu.
Podle mě je to značka Widows,než se zprovozní počítač. Takové ty 4 bodíky, čtverečky, červený, modrý, zelený a žlutý. Vhodně nasvícené a dává to odraz na koberec.
Já Ti dám Venuši ty kujóne! Jaga.
pardon, Windows, zlobí mě klávesnice
Přesně tak, vysokozátěžový vínovo černý melír. Jen neím jestli má zespodu gumu nebo je je lisvaný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.