Dobrý den, již strašně dlouhou dobu se snažím vyluštit tuto kešku: GC36X11 Text: Jsou cache neresitelne, tezke, normalni, lehke a garaze.Tak to je. - Jsou chvile, kdy se ve cloveku - kacerovi - neco zlomi. Zjistil jsem, ze se to da lehce lecit. Mne by mohla stacit k vyleceni tato krabicka. Staci? Pokud nestaci, budete to mit tezke, velmi tezke. Pokud staci, budete mit snadny bod.Hint: nehledejte v noci uvnitrupozorneni od vsimavych geokolegu: BACHA, vedle modry tyce je pekna jama dolu prikryta par ztrouchnivelejma prknama. NAHORE je ukopnuta roura a doura DOLU tak akorat pro nohu! Tak at si nikdo neublizite! Nic víc, nic míň. Ví nekdo jak na ni?Budu vděčný za každé rady.
Neporadím, nic konkrétního mne nenapadá, ale často hodně pomůže si podrobně přečíst logy kačerů. Nevyluštitelné mysterky mi občas pár týdnů leží v kuchyni vedle sporáku, při vaření o nich přemítám a někdy najednou něco docvakne, až si to zadání člověk přečte po dvacáté. No, někdy taky nee bohužel... Bude to v nějaký garáži, kůlně, zbořenisku, půjdeš přes kopřivy a taky tam bude nějak mokro, to jsem z logů a zadání vyčetla. Hodně štěstí přeje kačerka JOP-JOP
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.