Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik má dílu tisíc a jedna noc?

Od: pavlinalol odpovědí: 14 změna:

dohromady má kolik dílu nebo jak to je,?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

0x

Seriál by měl mít 180 dílů. Po jeho skončení bude pravděpodobně nasazena další telenovela buď z Burundi nebo Pobřeží Slonoviny, zatím se jedná, za kolik mušliček nám je prodají. *smich*

hodnocení

0x

Jak jsem se dočetl...

Tak 8 svazků

kultura.idnes.cz//...

krkovicka*
hodnocení

0x
1000 a 1 díl :D
pavlinalol
22.02.11 19:11
hodnocení

fakt,

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Jak to tak vypadá se sledovaností, tak už jenom pár.

pavlinalol
hodnocení

Ale je to škoda uplně milujem tenhle serial moc bych chcala prožiět takovýto přiběhom =)milujem vás Pan Onur když seherezada řiekne Onur uplně začínam plaka takáto krásná rozprávka

restart*

*smich*To je fór? Na Slovensku to bude asi trhák.*srdce*

elbarto*

Na Slovensku to (bohužel) je Trhák s velkým T a případně i dalšími velkými písmeny takže TRHÁK :(

krkovicka*
Nic proti slovenským bratrům,sestrám,ale na to se nedá fakt koukat,scénář o dvou větách,ubrečená bába a srdcervoucí hudba.2minuty mi stačily.Co posloucham od kolegyně z práce tak Šeherezáda vejde do kanclu kouká,Onur kouká,všichni koukaj,do toho hudba.Jak to můžete sledovat?
jirbar*

Jo Vy se máte na tom Slovensku. Šehrezádu a nudle zadarmo.

novinky.cz/...

Co chtít víc.

hop®

Pavlinalol: já bych taky "chcal", a to jsem viděl jen kus prvního dílu - teda kromě mraků upoutávek... :(

partys*
hodnocení

0x

Seriál má 179 dílů.

lidus*
hodnocení

0x

Kolik dílů má? Podstatně víc než bych chtěla a tak s tím budou otravovat ještě dlouho. Nechápu ty co to sledují a to včetně své sestry učitelky.

erkoo*
hodnocení

0x

velka sledovanost nieje len na slovensku ale aj v inych krajinach aleje to ozaj otrasna telenovela ako vsetky ostatne telenovely ja to teda nepozeram vidim len tie otrasne reklamy a viem o com to je ak ma par pocit ze ma doma malo romantiky miesto telenovely si treba urobit krasny vecer napr... a nie utapat sa v telenovelach a lutovat ze to nema doma tieto serialy nemaju s realnym zivotom nic spolocne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]