Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrcadlo- vidim se jinak

Od: lavor odpovědí: 10 změna:

Zdravím mám takovou otázku taky se v každým zrcadle vidíte jinak? :D třeba jsem v jedný místnosti tam mám nějakej flekatej ksicht,vypadá to že mam rozmazanou tužku na oči pak jdu do další místnosti a tam vypadam taky uplně jinak, linky mam v pořádku a pak jdu do další místnosti tam mam zase divný vlasy :D nebo jsem v jedný místnosti ale malý zrcátko si dam na jiný místo a taky vypadam jinak .. tak kdo se v tom má teda vyznat :D

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

No a to jste byla kde? Na Petříně v bludišti zrcadle, či co? Achjo, to jsou mi dotazy...

hodnocení

0x

No...jestli je Vám 350 let...na rameni nosíte černou kočku...a na nohou máte mezi prsty blány...připadá mi to celkem normální..

majulana
hodnocení

0x

Jo, já jsem pravidelně v jednom zrcadle hezčí a v druhém vypadám o 100% hůře:D

Ale vážně,jde o shodu náhod, v každé mísnosti je jiné světlo atd.

Také jedno zrcadlo na chodbě mě perfektně zužuje:)

buss
hodnocení

0x

Tak se toho zrcadla zeptám: zrdado, zdrcadlo jsem ...?

hodnocení

0x

Víte, které místo na zeměkouli je nejstrašnější? :D Zkušební kabinka s velkým zrcadlem a zářivkou *blee* Strašný pohled! Zvláště při koupí plavek.*haha*

majulana

joo tak to máte pravdu,zvláště,když ta kabinka je malá!

krkovicka*
Zvlášt když má i to rohový zrcadlo,kdy se vidíte i ze zadu!
asminkam*

souhlas, zářivky z nás dělaj hrozný monstra :D navíc z toho bolej oči jak něco

krkovicka*
hodnocení

0x
Maš zřejmě nemoc co má moje sestra.je jí už 30let a neustále se shlíží v zrcadlech už od mala.kudy jde furt co 5minut řeší prameny vlasu,rozm.rtenku,oči.Ať třeba jde kolem skleněné výlohy nebo naleštěné kliky.Magor no.

asminkam*
hodnocení

0x

Jo, někde vypadám lépe, někde úplně jinak, někde jak příšera :) Buď je to kvalitou zrcadla nebo světlem. Nejlepší je denní světlo ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]