Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce pokojské

Od: pavlik123 odpovědí: 8 změna:

Jaký je Váš názor na práci pokojske? Budu ráda za káždou odpoved a názor.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Práce jako každá jiná. Co máte na mysli?

pavlik123
hodnocení

KDyž jsem se o tom bavila s kamaradem, tak mi rekl, ze je to podradna prace... Ja si to nemyslim a myslim ze by men to i bavilo. Ale treba nevim o jakou vysi platu si pri pripadnem pohovoru rict, jaka muze byt prac. doba apod.

marenka*

Ségra dělala pokojskou na Islandu. Uklízela pokoje, stlala. Občas jí nějaký host požádal, jestli by mu nemohla přinést to či ono, samozřejmě za dýško. Byla utahaná jak kotě, ale spokojená.

Zkuste kouknout sem:

poradna.prace.cz/...

krkovicka*
Dělala jsem jí dva a půl roku,přeházené směny(jeden den ranní,druhy den odpolední,třeti den 12tka)prádlo jsem musela vyzvednout,navézt,odvézt,no a když nejel výtah tak to bylo jak za trest,přestehovávat nábytek,donést,přivézt,odnést pořád sledovat čistotu wc,koupelny no a když nebylo do čeho píchnout tak Vás využily i na to co mají dělat jiní(profíci)-lézt po žebřiku,omývat lustry,okna v patrech(v čistým upraveným hábitu).prostě ušetřený penize co by dali za výškové práce a vy dělate maximalně za 120kc na hodinu(podle úrovni hotelu)pokuď jste pražská nejspíš Vás odbydou s tím,že nejste ukrajinka(levná pracovní síla).Ještě musíte umět aspoň jeden světový jazyk AJ a NJ.neustale byt usměvavá.Nikdy nevíte kdo je v hotelu.Podřadná práce to je.
marenka*

Tak jestli říkáte 120,-Kč na hodinu podřadná práce, tak se jdu zahrabat. Ne, jdu si stoupnout do fronty na pracák mezi podobně uvažující lid. *zed*

krkovicka*
Psala jsem maximalně!podle urovni hotelu.odměny jsem viděla na výplatní pasce až po třech měsicích.v praze by vam nikdo tuhle práci delat nešel za 8tis?jedině paní v duchodu.nehledě na to,že vam strhavaly,stravný nebo když jste si nedavala pozor a neco nekde rozbila.pracujete v kolektivu a lidi jsou svine zavistivý.kolegyně zapomela uzamknout pokoj po uklidu a ihned na ní hodily krádež notebooku.tak svama jednaj.

pt®
hodnocení

0x

Je to práce, jako každá jiná, určitě fyzycky náročná. Pokud jste mladá a zdravá, tak to zvládnete. Mám zkušenost z hotelu, kde jsem dva roky pracovala, jsko recepční, měli jsme pokojské, ukrajinky, pracovitá děvčata a byly využity i při pracech v kuchyni. Občas dostaly od zahraničních hostů "díško" nebo nějaký dárek. Ale musely se opravdu ohánět, aby bylo vše v čistotě a v pořádku. Toť moje zkušenost. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]