Nejste přihlášen/a.
Normální člověk pochopí že myslím přítomnou zimu 2010/2011...
Jinak nestrašte že skončí koncem března...doufám že už březen bude teplý alespoň těch 10 st.
Nevím co se vám na mé odpovědi zdá nenormálního. Odpověděl jsem na vaši otázku zcela přesně a za tím si stojím
.
To že zima je dlouhá a moje představa o zimě je minimálně +10 stupňů v noci a ve dne +18 nic nezmění na tom že jaro začne až 21 března.
Pokud ovšem myslíte jaké bude počasí , tak to vám s určitostí neřekne nikdo normální.
No vypadá to hnusně! ale snad to zase hned roztaje a bude teplo...Na březen hlásí oteplení snad alespoň 5 st. nad nulou
Rpt, na mě je ta zima taky už dlouhá, ani psi už nechtějí chodit ven. :D Minulý týden jsem si ťapkala v botaskách, to byla balada, i když pravda, zábly mě nohy zespoda. Ale přiblížila jsem se jaru. Jen se někdy musím usmát při představě, jak budeme v létě nadávat na vedro. Já si přísahala, že nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.