No.. já bych řekla, že zima skončí tak na konci března. Duben bude propršený, nijaký, chvíli teplo 16 stupňů, chvíli zima 8 st. V květnu se to zblázní, na začátku 18, na konci 35. Červen kolem 26, červenec 24, srpen 18 a v září začne zima.
Normální člověk pochopí že myslím přítomnou zimu 2010/2011... Jinak nestrašte že skončí koncem března...doufám že už březen bude teplý alespoň těch 10 st.
Rpt, na mě je ta zima taky už dlouhá, ani psi už nechtějí chodit ven. :D Minulý týden jsem si ťapkala v botaskách, to byla balada, i když pravda, zábly mě nohy zespoda. Ale přiblížila jsem se jaru. Jen se někdy musím usmát při představě, jak budeme v létě nadávat na vedro. Já si přísahala, že nebudu.
Jaro letos bude v úterý 22. března, kolem 14:30 hodin. Pak přijde léto. Ale je taky možné, že letos jaro vůbec nebude (jak je v posledních letech zvykem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.