Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zima 2011 konec?

Od: rpt* odpovědí: 15 změna:

Kdy podle Vás skončí letošní zima?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

To je celkem logické. Letošní zima skončí 31.12.2011

doplněno 20.02.11 19:44:

Pokud ,ale chcete vědět kdy už konečně začne jaro 2011 tak to bude 21.březena 2011 ve 00:21 :D

cyril*

Jen bych doplnil, že přesně ve 23,60 h! :D

hop®

Cyrile, matematicky 23,60hod = 23:36hod? ;):-P

pu®
hodnocení

0x

To dovolím až poté, co se vrátíme z hor :-P

marenka*
hodnocení

0x

No.. já bych řekla, že zima skončí tak na konci března. Duben bude propršený, nijaký, chvíli teplo 16 stupňů, chvíli zima 8 st. V květnu se to zblázní, na začátku 18, na konci 35. Červen kolem 26, červenec 24, srpen 18 a v září začne zima. *bum*

rpt*
hodnocení

Normální člověk pochopí že myslím přítomnou zimu 2010/2011...
Jinak nestrašte že skončí koncem března...doufám že už březen bude teplý alespoň těch 10 st.

marenka*

No já když se podívám z okna, chumelí jak blázen, mrzne, ledovka... humus. *zed*

ar*

Nevím co se vám na mé odpovědi zdá nenormálního*sok*. Odpověděl jsem na vaši otázku zcela přesně a za tím si stojím *tuc*.

To že zima je dlouhá a moje představa o zimě je minimálně +10 stupňů v noci a ve dne +18 nic nezmění na tom že jaro začne až 21 března. *smich*

Pokud ovšem myslíte jaké bude počasí , tak to vám s určitostí neřekne nikdo normální.

rpt*
hodnocení

No vypadá to hnusně! ale snad to zase hned roztaje a bude teplo...:)Na březen hlásí oteplení snad alespoň 5 st. nad nulou

marenka*

Rpt, na mě je ta zima taky už dlouhá, ani psi už nechtějí chodit ven. :D Minulý týden jsem si ťapkala v botaskách, to byla balada, i když pravda, zábly mě nohy zespoda. Ale přiblížila jsem se jaru. *ua*Jen se někdy musím usmát při představě, jak budeme v létě nadávat na vedro. Já si přísahala, že nebudu. *smich*

rpt*
hodnocení

Marenka: jsem rád ze nejsem sám na koho je zima dlouhá. taky mám radší tepleji...:)

Už bylo pár teplých dnů které připomínaly jaro to je pravda! ale taky ty dny už mohly zůstat! :)

akr*
hodnocení

0x

Tak už to vypadá že zima končí začátkem března příjde i začátek jara!

magdon*

Jaro letos bude v úterý 22. března, kolem 14:30 hodin. Pak přijde léto. Ale je taky možné, že letos jaro vůbec nebude (jak je v posledních letech zvykem).

hodnocení

0x

Zima skončí příchodem jara a jaro přijde 21.března v 0:21, přesně.

ar*

No vida , konečně na to někdo přišel *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]