Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říci přátelům a známým k rozchodu

Od: anajisek* odpovědí: 6 změna:

Přítel je člověk který potřebuje mít u sebe doma vždy někoho na kterém si léčí své komplexy ,kterého s radostí psychicky deptá a vydírá.Navenek ale vystupuje jako tolerantní, přátelský a dobrý bavič.Proto nikdo komu bych si postěžovala mi neuvěří.Došlo to tak daleko, že od něj odcházím.Poradí mi někdo jak trefně odpovědět známým ,abych nevypadala jako , že za vše mohu jen já.-anajisek-

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Anajisku... Viděla jste Kameňák? Jak přišel ten muž z hospody, zvyklý že mu žena nadává a tak hned ve dveřích řekl za ní to, co měla říct ona jemu? Tak nějak bych to udělala já na vašem místě. Řekla bych, že byl pro mě moc dobrý. *smich*

arakain77*
hodnocení

0x

To vás mučil,nebo mlátil?Pošlete mi ho na převýchovu.Vrátím vám ho jako EUNUCHA.Poslušného,hodného,bez kulí,věrného...ale svěřte se nám.Pokud chcete.

pu®
hodnocení

0x

Já se docela divím, že to vůbec řešíte. Můj předchozí ex, dement to k pohledání, byl přesně typ, jaký popisujete. Dvěma lidem ze svého okolí jsem jenom lehce naznačila, oč mu ve vztahu šlo a přoč už spolu nejsme. A překvapeně jsem zjistila, že ty dva to naopak nepřekvapilo vůbec. Takže gratuluju k odchodu, takový zmetek si vás nezaslouží, a pokud bude někdo chtít něco vysvětlovat, můžete ho poslat, ať si to s tím chlapem zkusí sám. Vy přece nejste povinna komukoliv cokoliv vysvětlovat, hlavně buďte vy sama v klidu. Pokud vás budou chtít odsoudit, stejně je ničím nepřesvědčite. A stojí vám to vůbec zato? *nevi*

hodnocení

0x

Co říci? "Vůbec si nedovedu představit, že bych s ním vydržela celý život:" Tečka! Nic nevysvětlovat, nebýt malicherná a šťourat se v něčem, co druzí ani neovlivní, ani nezmění. *hi* A bude-li někdo naléhat, pak: "Buď kamarád a nechej otázek! Nech mě žít podle mého!"*jasne* Je to jednoduché. A neshazuje ani jeho, ani vás, nevětrá špinavé prádlo.

eulalie*
hodnocení

0x

Otevřeně a úpřimně? Někteří přátelé vám stejně neuvěří vaši pravdu a může se lehce stát, že se od vás odkloní. Přesto všechno odejít od přítele, který vás zřejmě terorizuje, je jediné vhodné řešení. Co máte z přátel a známých? Oni s vámi nežijí, nemohou tedy vědět, jak to u vás doma chodí. A i kdyby věděli a nevěřili, tak co je jim po tom, proč jste vy odešla od svého přítele?

jovanka*
hodnocení

0x

Především si anajisko pamatuj, že nejsi povinná nikomu nic vysvětlovat. Důvody rozchodu je fér sdělit tomu, s kým se rozcházíš, ale jinak do toho nikomu nic není. Pokud se chceš někomu jenom svěřit, tak asi kamarádce, u které lze předpokládat, že bude při Tobě a uvěří Ti. Ale vysvětlovat opravdu nikomu nic nemusíš. Prostě už s ním nechceš být a basta. Jestli se zamlouval někomu z Tvých známých tak moc, že Ti rozchod budou vyčítat, tak ať si s ním žijí sami, ne?! :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]