Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co provést s pojistnou smlouvou

Od: leoblahuta odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,poraďte mně, co můžu nejlépe provést s pojistnou smlouvou životního pojištění ZFP program 81 DV?

Počátek poj. 1.6.2007, konec poj. 31.5.2027. Sjednaná částka pro případ dožití je 65 537 Kč, doplňkové pojištění nesjednáno.

Předem děkuji za informace. L.B.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

roboot*
hodnocení

0x

Nejlépe platit.

pt®
hodnocení

0x

Asi by bylo nejlépe, spojit s pojišťovnou. A také to má každá jinak. Ale možná po pěti letech můžete dát výpověď a ukončit pojištění, to je má úvaha. Určitě ještě někdo odpoví. - stařenka

tomason*
hodnocení

0x

Můžete specifikovat smlouvu 81 DV neznám, kolik platíte měsíčně?Kolik je Vám let .

Smlouva bude od makléřské firmy ZFP produkt Kooperativy zřejmě.

blahuta

Dobrý den, ano jedná se o smlouvu ZFP a produkt Kooperativy, čili životní pojistku s vyplacením peněžní částky v případě dožití určitého věku pojištěného. V mém případě 65 let.

Mně je 48 let a měsiční platba je 300Kč.

Mě to vychází že jim tam vložíte 72 tisíc takže vlastně dostanete míň než tam vložíte!.!.! *zed**zed*

cyril*

To už tak u pojištění bývá, nesmíte si to plést se spořením nebo spekulací. Zde je však k poměru k jiným podobným produktům docela slušný výsledek.

doplněno 20.02.11 19:44:

Určitě lze dostat zpět mnohem více, a to v případě splnění základní podmínky - úmrtí!

tomason*
hodnocení

0x

Pokud to zrušíte nedostanete na 100%nic zpátky.Pokud jste uplatnil daňové odpočty musíte je dodanit zpět.

Váš vstupní věk je vysoký a smlouva je pro Vás drahá.Ten poradce měl nabídnout penzijní připojištění .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]