Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím Vás potřebovala bych odpověď-slyšela jsem pokud žijeme ze zvířaty v domácnosti jsme i my lidi nakaženi různými parazity,vzhledem k tomu,že se zvířátka musí odčervovat jak je to u lidí, co proti tomu dělat/jaký přípravek...?
Mahuleno, o která zvířátka konkrétně jde? Já mám dva psy. Je pravdou, že po ošetření prostředkem proti blechám se stane to, že pokud někde nějakou chytí, té bleše nechutnají a tak skočí na mě. Pejsky mám starší a na doporučení veterináře odčervujeme pouze 1 krát ročně. Stačí to. Se svými psy spím, pusinkuju se, obědvám, někdy i pijí z mé sklenky. Nemám žádné parazity ani já, ani oni. Pokud bych už měla takovou fobii jako vy, radši bych si to zvíře nepořizovala. Víte, co parazitů a bakterií má člověk? Kolik jich můžete chytit z madla nákupního vozíku, z nepřikrytých rohlíků?
No, nic se nemá přehánět. Přesnější odpověď by byla - nejsem si vědoma, že bych od nich měla nějaké parazity a netvrdit Nemám. Též záleží jak je silný, odolný organismus, zvyká si. Přílišná čistota, hygiena je také škodlivá pak na člověka skočí kde co. Když si vzpomenu jako děcko .. a problémy nejsou. A pak že pes je VĚC!
No myjte si před jídlem ruce. Hlavně zbavujte parazitů zvířata. Jedině pokud najdete ve své stolici roupy, kupte si v lékárně sirup (ale to byste musela hrabat v kočičím hajzlíku, a pak strčit ruce do pusy a to ještě v toaletě neodčervených koček, občas na to trpí malé děti z pískovišť na sídlištích). Ale pokud odčervujete zvířata, dodoržujete hygienu, nic vám nehrozí...
Dostala jsem od známé konečně tu brožuru z veteriny,doporučovala bych Vám si přečíst,je tam spousta fotek různých vnitřních parazitů,které se usídlí i u člověka ,nezjistí se běžně pouhým okem,způsobují spoustu nemocí a ani se neví,že to je příčina- těch potvůrek v těle,nejhorší když se přemnoží!Budu pátrat dál...mahu
Nene určitě se o žádný tah proti zvířátkům nejedná,neumím si představit život bez nich,ale už kvůli dětem hledám,protože prvořadé je zdraví samozřejmě všech účastníků rodiny a také našich mazlíků,myslím,že se nebude jednat pouze o občasnou detoxikaci...
Tak jsem něco našla,tak to hnedka píšu :stav parazitů u člověka v těle se dělá přístrojem Diacom,ale překvapivé asi pro všechny,že je máme v těle úpně všichni i ti co žádná zvířátka doma nemají cenu nevím ,ale při dnešní drahotě to asibude bomba tak snad rovnou čím se těch obludek zbavit : paranil,colonix asi se poradit v lékárně nebo přímo u výrobce
Tak odčervovat se sama doma bych se neodvážila ani náhodou. Četla jste ten odkaz? Tam nedoporučují ani odčervování psů jen tak preventivně, jak je zažité.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.