Nejste přihlášen/a.
Prosím, podělte se se o vaše zážitky s O2. V únoru mi končí smlouva na pevnou linku a internet a míním si nechat jen internet. V dnešní době stojí internet od O2 pětistovku. Podařilo se někomu z vás tuto službu pořídit levněji. O jiném způsobu připojení neuvažuji, jsem v horách, signály katastrofa.
Každý rok tam volám, a nechám si to snížit na 400 kč, to se mi za 8Mb Internet zdá až dost. Jinak by mě to stálo myslím kolem 800 kč. Nikdy žádný problém není stačí jeden hovor a je to vyřízené.
Uzivatel kangaroo plati 400,- za 16Mb/s, jak popisuje v jedne sousedni diskusi.
Je az neuveritelne, za jake ceny je O2 schopen nabizet svoje sluzby, a pritom se nestydi lidi odirat sazbami o 50% vyssimi
Luke, je to přesně tak. Já platil po roce 750. Až na radu kamaráda jsem tam zavolal, že mám možnost levnějšího a chci ukončit smlouvu. Okamžitě mi nabídli za 500. Řekl jsem, že je to pořád moc, ať mi pošlou papíry na ukončení a ejhle, najednou si paní vzpoměla, že pro stálé zákazníky jako jsem já a několik málo v republice má speciální nabídku za 400. Mimochodem, má ji každý, koho znám. Od té doby stačí jednou ročně zvednout telefon a říct, že zůstanu jen za 400, pokud zvednou - odcházím.
To že nechcete jiné připojení než ze zásuvky neznamená, že musíte zůstat u O.2 dneska je kupa dalších poskytovatelů kteří využívají dráty telefonní přípojky.
Myslím, ale že těch 400,- po retenci o kterých se tu mluví bude asi cenová hranice pd kterou se těžko dostanete.
totak - jsem v této oblasti neználek. Můžete mi vypsat pár poskytovatelů / nepotřebuji kupu / kteří využívají dráty O2? Díky
Ceny celostátních poskytovatelů ADSL se moc lišit nebudou ale když si dáte do google ADSL+nejbližší velké město, tak by vám to mělo nabídnout i místní frmy.
Jen pro zpřesnění:
Tarif Telefonica Optimal standardně stojí 750 Kč měsíčně (podle stránek Telefonica.cz). Zvýhodněná cena 500 Kč měsíčně platí pouze pro první rok užívání při novém pořízení služby Internet na doma se závazkem na 12 měsíců. Sleva 100 Kč platí jen pro uživatele tarifu NEON. Dokážete-li je ukecat, ceníky neplatí.
Rychlosti internetu po telefonních drátech závisejí na kvalitě ústředny a vzdálenosti zákazníka od ústředny, může být tedy klidně i dost nízká z technických důvodů a nikdo s tím nic neudělá. Jakou jste teď měl rychlost?
A jaký máte modem? Od rychlosti 8 Mb (v některých případech třeba i od 6 Mb) potřebujete modem zvládající ADSL2. Rychlosti nad 16 Mb potřebují modem VDSL.
Rychlost mám 8 Mb a modem ADSL2. Zatím po prvním kontaktutu jsem neuspěla ani s výpovědí. Paní mi tvrdila, že když mi končí smlouva 28.2 2013, tak výpověď je jednoměsíční, tak stačí zavolat v lednu. Odmítla se mnou dále komunikovat. Nevěřím - aby mi v lednu neřekli, že výpověď měla být dvouměsíční. No nic, chce to pevné nervy při vytáčení zákaznické linky, ale napřed si uvařím čas s pořádným panákem a jdu na to. Díky Uška
Vždy si ráda přečtu závěř, když tazatel napíše, zda mu některá rada pomohla. Mně tedy ANO.
Dnes jsem na O2 myslím uspěla. Před 2 roky jsem platila za pevnou linku + internet 860,- Kč + hovorné. Pak 620,- Kč za internet + pevnou + 300 minut z pevné zdarma.(které stejně nevyužiji).
Dnes jsem chtěla zrušit pevnou a dostala jsem nabídku vše ponechat tak jak je a budu platit 490,- Kč internet + 60,- Kč pevnou s 300 volnými minutami. To vše s DPH. A to ani nepožadovali dodržet smlouvu do konce února 2013n za 620,-Kč a sleva platí již ode dneška.
Rok od roku jdu s cenou niž a níž.Je neuvěřitelné, když člověk drží hubu, tak jen platí a platí.
Ponaučení pro mne i ostatní - každoročně jednou volat O2!
doplněno 10.12.12 17:58:luke237 - opravdu pevnou linku k životu nepotřebuji. Z nabízených 300 volných minut provolám tak 40. A těch 40 minut co bych musela volat na pevné linky z mobilu nepořídím za 60,- Kč. Takže při ponechání pevné linky jsem pořád v plusu.
Nepsala jsi, ze pevnou nepotrebujes? Drzi te na haku za 60,-Kc mesicne, ktere stejne asi nevyuzijes.
Jakou mas rychlost? Zkus si ji na webu O2 povysit na tech 20Mb/s za stejnou cenu.
Uska, dobrý úspěch, ale byla jsi moc měká. Mě nechávaj 20Mb/s za 420,-Kč. A s pevnou jsem na tom stejně - nevyužil bych ji, takže ji ani nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.