Nejste přihlášen/a.
Prosím máte někdo dobrou zkušennost z prací na doma. Z kompletací propisek?
Bohužel nemám, ale ani nějak moc nechápu, na co se ptáte? Ale pokud vám dá někdo 5 beden s díly a vy budete doma skládat propisky a pak si je dotyčný odveze a vám za to zaplatí, tak je to dobrý, pokavaď za ty díly bude chtít někdo zaplatit peníze, tak to není moc dobré a šel bych od toho. Prostě prodat jen svojí práci, bez vedlejších nákladů. Ale podotýkám , že se z Číny dají dovézt propisovací tužky za cenu kolem 1 koruny...
Zaplať pánbůh žádné.
"Práce na doma"až na výjimky (překlady, IT, tvorba webu, apod.) neexistuje.
Inzerované "kompletace výrobků"(např. propisek) nebo "skládání letáků"či "plnění obálek" nejsou nabídkami práce, jde o nabídky podnikání.
Tzn., že byste podnikala jako OSVČ - vlastním jménem a na vlastní náklady. Materiál byste musela zakoupit a sehnat si odbyt hotových výrobků. K tomu byste musela platit povinné zálohy na zdravotní a sociální pojištění ...
doplněno 18.10.13 21:24:Než budete na jakoukoliv nabídku "práce z domova"reagovat, prověřte si ji mezi podvodnými firmami a na Workline.cz.
doplněno 19.10.13 01:07:Sanyo, reagovala jsem na dotaz, z jehož znění odhaduji, že se zajímá o "nabídky práce na doma"z pracovních a inzertních portálů.
Práce, o nichž píšete Vy, nikdo neinzeruje (nenabízí veřejně), ty se nabízejí jinými cestami a většinou jen příbuzným nebo velmi dobrým známým (nepovažovala jsem za pravděpodobné, že by se tazatelka ptala na ně).
ivzez - pravdu máte, ale jen částečnou, protože tyto a podobné nabídky existuji, byť jsou mnohdy tzv. dohozené, tedy pro takové lidi, kterým druhá strana může věřit, nebo je dohodí člověk, kterému firma věří. Jde jen o tom, kolik a za kolik, kolik si může tazatel za hodinu vydělat, můj soused dělá podobné věci doma na koleně ( mimo ještě svou pevnou práci), protože prachy potřebuje a nikdo mu je nedá zadarmo. Pochopitelně to dělá jak tzv. brigádník, pro druhou stranu zajisté také na černo, ale to je dnes přece moderní, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.