Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí práce - propisky

Od: 12* odpovědí: 5 změna:

Prosím máte někdo dobrou zkušennost z prací na doma. Z kompletací propisek?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

99% podvody

Dobrou zkušenost mám s tvorbou webu, ale chce to dobrou smlouvu bez "děr", zálohu dopředu a vše ošetřit tak, aby to nazávěr nebyla práce zadarmo.

ukulele*
hodnocení

0x

Bohužel nemám, ale ani nějak moc nechápu, na co se ptáte? Ale pokud vám dá někdo 5 beden s díly a vy budete doma skládat propisky a pak si je dotyčný odveze a vám za to zaplatí, tak je to dobrý, pokavaď za ty díly bude chtít někdo zaplatit peníze, tak to není moc dobré a šel bych od toho. Prostě prodat jen svojí práci, bez vedlejších nákladů. Ale podotýkám , že se z Číny dají dovézt propisovací tužky za cenu kolem 1 koruny...

iz*
hodnocení

0x

Zaplať pánbůh žádné.

"Práce na doma"až na výjimky (překlady, IT, tvorba webu, apod.) neexistuje.

Inzerované "kompletace výrobků"(např. propisek) nebo "skládání letáků"či "plnění obálek" nejsou nabídkami práce, jde o nabídky podnikání.

Tzn., že byste podnikala jako OSVČ - vlastním jménem a na vlastní náklady. Materiál byste musela zakoupit a sehnat si odbyt hotových výrobků. K tomu byste musela platit povinné zálohy na zdravotní a sociální pojištění ...

doplněno 18.10.13 21:24:

Než budete na jakoukoliv nabídku "práce z domova"reagovat, prověřte si ji mezi podvodnými firmami a na Workline.cz.

doplněno 19.10.13 01:07:

Sanyo, reagovala jsem na dotaz, z jehož znění odhaduji, že se zajímá o "nabídky práce na doma"z pracovních a inzertních portálů.

Práce, o nichž píšete Vy, nikdo neinzeruje (nenabízí veřejně), ty se nabízejí jinými cestami a většinou jen příbuzným nebo velmi dobrým známým (nepovažovala jsem za pravděpodobné, že by se tazatelka ptala na ně).

sanyo*

ivzez - pravdu máte, ale jen částečnou, protože tyto a podobné nabídky existuji, byť jsou mnohdy tzv. dohozené, tedy pro takové lidi, kterým druhá strana může věřit, nebo je dohodí člověk, kterému firma věří. Jde jen o tom, kolik a za kolik, kolik si může tazatel za hodinu vydělat, můj soused dělá podobné věci doma na koleně ( mimo ještě svou pevnou práci), protože prachy potřebuje a nikdo mu je nedá zadarmo. Pochopitelně to dělá jak tzv. brigádník, pro druhou stranu zajisté také na černo, ale to je dnes přece moderní, ne?

zubatice
hodnocení

0x

Kompletace reklamních propisek doma je nesmysl. Podívej se, za kolik se takové reklamní propisky prodávají, a dojde ti, že by se to žádnému výrobci nevyplatilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]