Nejste přihlášen/a.
Rozmr*al se mi život. Vše mělo lajnu, nebylo to úžasný, ale mělo to řád. Přítel mi opustil (po 4letech), babi nás opustila (nezemřela, jen na nás začala mít alergii), volejbalový tým se nám rozpadl (trenér se na nás vykašlal, sponzoři ubyli, takže to krachlo), v létě se mi pokusili znásilnit...výsledek? PSYCHICKY V HÁJI. No, tak jsem si začala hledat nový život..našla, ALE..můj problém je, že jsem začala chodit jezdit na koních - 2x týdně (víckrát si nemohu dovolit už takhle mi to stojí 1600 měsíčně, na brigádě vydělám 2400 ) no a upnula jsem se na to, už nežiju ničím jiným - nebaví mě číst, koukat na TV, na filmy, chodit do školy (jo chodím tam, ale to studium mi už nebaví), na brigádu (oddřu to, co se dá dělat), nechodím pařit, do fitka chodím ze zvyku, jediný na co ustavičně myslím jsou ty koně, ty lidi, to prostředí - jezdím pondělí, čtvrtek...tudíž furt odpočítávám a těším se až vypadnu na celej den...k jiné aktivitě se přinutit nemohu, jinak je mi svět absolutně volnej...
Skvělý, že máte alespoň nějaký smysl bytí! Proč by to nemohli být koně! Někdo nemá nic v čem by mohl najít útěchu a to že máte koně a ne drogy, alkohol nebo něco podobného, to je přece úžasné. Snažila bych se trávit tam co nejvíce času, hlavně když vám to pomáhá. Třeba se vám zrovna tam podaří zase si vše ujasnit, co chcete a co potřebujete a dáte se znovu dohromady. Držím vám palce, hlavně nevěšte hlavu a často navštěvujte koně! Držím palce.
Děkuji za odpověď, když v tom je právě ten problém, kdybych tam mohla být denně, budu v klidu, ale já mohu jen 2x týdně (na víc bych neměla finance a ani není volná kobylka), drtí mě ta touha tam být, nemyslet na nic jinýho, jen odpočítávat dny a hodiny, abych tam už mohla být, nebaví mi věci co mi bavily dřív
Děkuji za rady, ale bohužel stáj je soukromá, tzn. každý jeden kůň má svého majitele, a na práci ve stáji je stájník, tudíž brigádníky nepotřebují...jdu jezdit až v pondělí a už zase odpočítávám hodiny chjo
"...jinak je mi svět absolutně volnej..." Tak to je postoj,za který by mnozí neurotici dali cokoliv. Jó ,jó,jak už říkali staří mystici:" Nestarej se o svět,svět se sám o sebe postará." Všechno se dá nějak přežít a co člověka nezabije ,to ho posílí. Když se rozhodneš uklidit byt,tak to v určité fázi vypadá,že je spíše čím dál větší nepořádek než že by se to lepšilo. Hlavní je to nevzdat a dokončit to uklízení ,protože jinak to bude nedodělané a zůstane tam ten ještě větší "binec" než tam původně byl. Já myslím,že jsi v pohodě.Ty koně jsou OK. Proč ne?Jiní to řeší třeba chlastem,protože právě "ztratí nervy" při pohledu na ten "ještě větší binec". jen ten "úklid",změnu, rozhodnul, Někdo za tebe.To je docela časté.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.