Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
mám jeden rébus a nevím si s ním rady.
Mám jednu otázku, na kterou musím odpovědět celou větou.
Nápovědou mě je věta, která je složená úplně ze stejných písmenek i se stejným počtem, jenom je ta věta nesmyslná.
Z té odpovědi pak musím buď získat nějak čísla nebo něco, co mě nakopne dále.
Nesetkal se někdo s něčím podobným, nebo neví někdo co by to mohlo být za rébus?
Díky za pomoc
// Nesmysl to není
nejspíš se jední o anagram -
Anagramneboli
přesmyčkaje slovo, které vznikne z původního slova tak, že se použijí všechna písmena ve slově obsažená a změní se jejich pořadí. Často se přitom nedbá na diakritiku.např. hlavní město Praha _ postihlá havranem _ přesahovat lhaním _ prohlásit neváhám _ stíhán pohlavárem. a o jaký hlavolam tedy přesně jde?
Vím co jsou přesmyčky a zkoušel jsem to, ale nedává to smysl. Můžu Vám to poslat na mail? Nerad bych to tady zveřejňoval.
já myslím, že pokus to zveřejníte, uděláte líp. já zas tak chytrou lavu na rébusy nemám. ale jiní by vám mohli pomoct.
ok zveřejním to: geocaching.com/...
nemusíte se přihlašovat, vše co potřebujete, tam je, i ten hint se dá odkrýt tlačítkem
/-/../.-../../-.-/.-/-.-././.-./../-/-../.-./-/
///////// Najdete to vie kazdy jaloku? /////////
///////// A ty koulo najdete ji v kazde? ////////
/...-/../-../.-/-/./-.-././.-../-/..-/...-/./-/-/..-/
/
tohle je ta hádanka? a to hádáte tedy místo, kde má být keška?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.