Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat zda má někdo zkušenost s nakupováním v kauflandu, ale v jistém směru .
Známý mi tvrdí, že když jde nakupovat a oni nemají zrovna zboží, které mají v letáku v akci, zajde na informace a oni si ho napíší a příště když přijede a to samé zboží už v akci není, může si zboží (pokud ho mají) zakoupit a oni mu vystaví kupón, kde má napsanou slevu na to zboží aby to bylo za cenu která byla v době akce.A tím pádem mu na pokladně počítají cenu , která platila při akci.
Slyšel o tom taky někdo?
Pokud není v letáku u akčního zboží uveden počet dodadaných kusů na prodejnu , tak si můžete zboží objednat na informacích. Uvedu příklad. Nyní je u nás v akci káva Jihlavanka 1000g za 69,90 kč. Přijdu zítra nakupovat / poslední den akce/ a káva není. Zajdu na informace, objednám si počet balení, kde si k tomu zapíšou moje jméno a telefonní číslo. Po zapsání dostanu lístek, na kterém je uveden objednaný výrobek/y/. Potom čekám na telefonické zavolání, kdy si mohu přijít zboží zakoupit za akční cenu. U nás se snaží dovolat 3x, jinak objednávku zruší. Někdy čekám i na zboží týden. Před zakoupením si vyzvednu slevový kupon s čárkovým kodem, který se musí předložit u pokladny před namarkováním. Já ho pokládám přímo na zboží. Tento kupon vám zajistí původní akční cenu. Od čtvrtka bude káva za původní cenu 125 kč, ale vy objednanou budete mít za 69,90 kč. Objednávala jsem tak kachny, kuřata, kávy, hotové jíšky, magi a mnoho dalších výrobků. Tuto službu si cením a jsem s ní spokojená.
Dík za informaci, toto slyším prvně ale vyzkouším to hned při dalším nákupu kdy bude regál s akčním zbožím prázdný.
Tuto službu praktikuje pouze Kaufland, nebo i jiné obchody? Ví to někdo, poraďte. Díky. - stařenka
O tomhle v Kauflandu jsem také slyšela, ale nevyužila. Ale nesmírně mile mě překvapil MARKS & SPENCER. Vybrala jsem si kalhoty a byly mi krátké (všechny ženské jsme nohaté, nohy máme až na zem
) byla jsem z toho smutná. Nabídli mi, že se podívají do počítače, ve které prodejně jsou v prodloužené délce a že je objednají a převezou. Neuvěříte, nabídli a slíbili, že až je převezou z Brna, pošlou mi sms. A to všecko za původní cenu 400 kč. Neuvěřitelné! Laik se diví
A teď jsem dostala sms, že jsou kalhoty v prodejně, ať si je do tří dnů vyzvednu. To jsou věci!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.