Nejste přihlášen/a.
Dobrý nen, plánujeme silvestr v Praze, tak bych Vás ráda poprosila o nějaké dobré tipy kam s dětmi ( 13 let ), určitě Václavák, pak by mě zajímal nějaký bezpečný tip na posezení někde uvnitř a vůbec budu vděčná za tipy na příjemně strávený silvestr v praze s dětmi. P.s. Kde bývá největší ohnostroj?
Tedy silvestrovský Václavák mimopražáky láká, netuším proč, nedoporučuji, a už vůbec ne s dětmi. Střepy, pod koněm znásilnili jedné oslavy dívku...Zakoupila bych předem vstupenky na posezení s programem, třeba do Lucerny. Ohňostroj, pokud je, se nejlépe sleduje z Letné, od Hanavského pavilonu úplně nejlépe, (přijít brzy, málo místa), a také od metronomu. Ale bývá spíš až na Nový rok.
Vaclavak s detma urcite ne, hlavne dolni cast. Zvlaste s blizici se pulnoci.
Pokud teda nechcete riskovat rachejtli v oku.
Staromak a nabrezi uz jsou vetsinou v pohode.
Nevím, ale s dětmi bych do Prahy na oslavu konce roku asi nejela, hlavně v centru - Václavské nám., Staroměstské náměstí - zde je soustředěno i dost zahraničních turistů, jak to po takových bujarých oslavách vypadá, můžete vidět každoročně na Nový rok v televizi, proto nevím, co Vás na tom láká? A ohňostroj? ten bývá v Praze už po kolikáté až na Nový rok myslím od 18:00 hod.
vaclavak nedoporucuji , byl jsem tam jednou a co jsem videl me totalne sokovalo , tolik cizincu doslova jak prasata ozralych , nevedeli ani co delaji , petardy bouchaji vsude /i vam pod nohama , pokud mate stesti , pokud ne tak kolem hlavy/ vsude strepy , policie se zachrankou jezdi doleva , doprava ... to same i staromak , tak rozhodne v techto centrech nee...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.