Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci sehnat brigádu.Už dlouho hledám na internetu,kdekoliv brigádu nemůžu jí najít prosím vás porad te mi? Děkuji a nashledanou
Dnes je těžké sehnat i práci a s brigádami to není o moc lepší. Nevím odkud jste, nebo co si představujete za brigádu, ale myslím, že nezbývá než dál hledat na internetu, nebo se poptat známých. Můžete si taky zkusit vyhlídnout nějakou firmu a přímo si tam zajít a zeptat se jestli nehledají brigádníky.
Souhlasím! Hodně chodit po městě, občas mívají vylepené žádosti o brigádníky třeba na dveřích. Nemají? Vejdu dovnitř, otevřu pusu a zeptám se. Nečekejte úspěch v prvních dveřích, zkoušejte.
Existují i agentury práce, možná je některá i ve Vašem městě. Ty dodávají brigádníky do výroby i do supermarketů. Já jsem takhle balila umělá sladidla
Je to docela problém a když se najde ta "pravá", tak najednou chtějí x letou praxi, ale už člověk nemyslí, kde ji asi vezme ten dotyčný...?
Zkoušet rodinu,známý,ptát se kamarádů a sem tam něco na netu, ale z netu bych moc nevěřil a také jsou agentury, kde se zaplatí malý poplatek za registraci a pak dostanete informaci ohledně blízkých brigád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.