Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi špatně, co mám dělat?

Od: na312 odpovědí: 13 změna:

dobrý den jsem ještě dítě ale a máma je u lakařki v nymburce a mě je hrozně na blití nevíte co mám dělat?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Běž si lehnout a k posteli si vezmi nějakou nádobu na případné zvracení. Nic nejez a počkej na mamku.

na312
hodnocení

to jsem skousel už mi je tak le 3 dni

ron*

Tak až se maminka vrátí, zajděte k lékaři. jiné řešení není.

na312
hodnocení

ží kal jsem to tetce ale at zaolaá tatovi ale na facebooku ale nazavolala

lidus*

Umíš ovládat počítač a neumíš telefonovat? Tatovi zavolej sám když je ti tak zle.

lidus*
hodnocení

0x

Maminka je už 3 dny mimo domov? Kecáš, nejspíš se nudíš. Jak už zaznělo, okamžitě vypni počítač, lehni si do postele a počkej na matku, pokud ti nebude lépe tak tě jistě odvede k lékaři, upozorním tě, že na zvracení může být klidně i slepé střevo a tak pokud mluvíš pravdu a přidala by se třeba bolest břicha nebo horečka, nečekej až mamka dorazí domů a jdi ke své lékařce hned, nebo volej RZ ony už ti holky na dispečinku poradí.

na312
hodnocení

né není já jsem tři dny nemocný

na312
hodnocení

já nemam kredit

lidus*

Na prozvonění otce ti to nevadí a pokud ti je zle tak ho prozváněj vytrvale dokud ti nezavolá zpět.

To asi nebude pravda. Nejspíš se mu ozve "Na uskutečnění hovoru nemáte dostatečný kredit." Proto mám nastavené u T-mobile pro své děti svoje číslo jako "sponzor" a dovolají se mi vždy a z mého kreditu

Jinak RZ (155) je tísňové volání a je zdarma a dokunce i bez karty, pokud tedy usoudíš, že je to ten případ, kdy je to nutné. (Tímhle nenaznačuji nic, nic bližšího o tobě nevím ani o tvém problému, jen doplňuji jednu radu, která zde zazněla.)

hodnocení

0x

Pokud nemáš kredit, můžeš poslat SMS zdarma mámě i tátovi z internetu, třeba zde: esemes.cz/...

doplněno 18.09.13 12:48:

Neodkládej to, pokud jsi doma sám, tak se teoreticky můžes vlastními zvratky i udusit. Raději popros o pomoc třeba sousedku, ať je při zvracení u vás. (Pokud si z nás teda neděláš srandu.)

Srandu si dotyčný zcela jistě dělal. Mamka je lékaře v Nymburku a nevrátila se domů už tři dny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]